Zat­le­ra dē­la drau­dze­ne iz­cī­na lo­mu jaun­ā se­ri­ālā

© Kaspars Krafts, f64

Ska­tī­tā­ju at­zi­nī­bu iz­pel­nī­ju­šās spēl­fil­mas «Ama­tie­ris» ra­do­šā gru­pa sā­ku­si ga­ta­vo­ties sa­vam jaun­āka­jam pro­jek­tam – se­ri­ālam «The Mak­si­mā­lis­ti». Pre­cīzs lo­mu sa­da­lī­jums vēl nav zi­nāms, ta­ču ir skaidrs, ka jaun­ajā se­ri­ālā va­rēs re­dzēt arī Valsts pre­zi­den­ta dē­la Kār­ļa Zat­le­ra drau­dze­ni Si­bil­lu Šlē­gel­mil­hu.

De­cem­bra sā­ku­mā fil­mu stu­di­ja «Red Cats» rī­ko­ja pub­lis­ko at­la­si uz lo­mām to­po­ša­jā se­ri­ālā «The Mak­si­mā­lis­ti». Uz pir­mo kār­tu pie­tei­cās vai­rāk ne­kā 300 cil­vē­ku. Pro­du­cen­te Jū­li­ja Pa­sna­ka »VZ« at­klā­ja, ka se­ri­āls būs ar mū­zik­la ele­men­tiem, līdz ar to arī ak­tie­ru at­la­sē priekš­ro­ka do­ta kan­di­dā­tiem, ku­ri dzied vai spē­lē kā­du mū­zi­kas in­stru­men­tu.

Starp dau­dza­jiem pre­ten­den­tiem uz gal­ve­no va­ro­ņu lo­mu bi­ja arī sa­bied­rī­bā zi­nā­mi cil­vē­ki. Pēc at­la­ses kār­tas var pus­līdz dro­ši prog­no­zēt, ka no tiem se­ri­ālā ska­tī­tā­ju sim­pā­ti­jas va­rēs mē­ģi­nāt ie­ka­rot jaun­ā ak­tri­se Si­bil­la Šlē­gel­mil­ha, kas zi­nā­ma arī kā Valsts pre­zi­den­ta Val­da Zat­le­ra dē­la Kār­ļa drau­dze­ne. Arī spor­ta un mū­zi­kas rai­dī­ju­mu va­dī­tājs Ar­mands Tri­pāns se­vi pie­rā­dī­ja diez­gan veik­smī­gi. Pir­ma­jā at­la­ses kār­tā pie­da­lī­jās arī «prin­ce­šu» šo­vu da­līb­nie­ces mā­sas Si­mo­na un Di­āna Ku­ba­so­vas. Šo­reiz veik­smī­gā­ka iz­rā­dī­jās par «su­ņu prin­ce­si» dē­vē­tā Di­āna. «Tā kā es bi­ju pa­ma­tī­gi ap­sli­mu­si, diem­žēl uz ot­ro at­la­si ne­va­rē­ju aiziet, to­mēr pēc sa­rak­stes ar se­ri­āla vei­do­tā­jiem do­mā­ju, ka arī es bū­šu re­dza­ma ša­jā pro­jek­tā,» »VZ« tei­ca Di­āna.

Svarīgākais