Latvijas "prin­ce­ses" de­fi­lē uz mē­les ko­pā ar su­ņiem [foto]

© Raitis Plauks, f64

Īsi pirms Zie­mas­svēt­kiem ti­ka at­zī­mē­ti trīs ga­di kopš šo­va «Lat­vi­jas prin­ce­se» da­līb­nie­ce Di­āna Ku­ba­so­va at­vē­ru­si Lat­vi­jā pir­mo un nu jau vie­nī­go su­ņu ap­ģēr­bu vei­ka­lu un SPA su­ņiem «Lilly pet boutique».

Šis no­ti­kums ti­ka svi­nēts ne ti­kai ar šam­pa­nie­šiem un tor­ti, bet arī lab­da­rī­bas kon­cer­tu un mo­des ska­ti tirdz­nie­cī­bas cen­trā «Mols». Ie­gū­tie lī­dzek­ļi at­vē­lē­ti su­ņu pa­tver­smei «La­bās mā­jas».

Lab­da­rī­bas kon­cer­tā dzie­dā­ja jaun­ā iz­pil­dī­tā­ja Ali­se Ket­ne­re un mā­su Anas un Kat­rī­nes du­ets «Dvī­nes», ku­ras ar sa­vām bal­sīm spē­ja sa­pul­ci­nāt vi­sus «Mo­la» ap­mek­lē­tā­jus. Va­ka­ra nag­la bi­ja mo­des ska­te, ku­rā par mo­de­ļiem ti­ka iz­vē­lē­ti šo­va «Lat­vi­jas prin­ce­se 2008 un 2009» da­līb­nie­ces, kā arī sim­pā­tis­kie šo­va «Sap­ņu lī­ga­va» da­līb­nie­ki, ku­riem gā­jiens pa mē­li bi­ja jā­veic ko­pā ar da­žā­du šķir­ņu un iz­mē­ru su­ņiem. Šo­va da­līb­nie­ki at­zi­na, ka vis­pa­tī­ka­mā­kais bi­ja re­dzēt un ie­pa­zī­ties ar tik daudz un da­žā­dām su­ņu šķir­nēm. «Sap­ņu lī­ga­vai­ņu» acis spo­ži ie­mir­dzē­jās, kad ie­rau­dzī­ja ma­zos has­ki­jus, vi­ņi at­zi­na, ka tā­dus lab­prāt tu­vā­kā nā­kot­nē re­dzē­tu arī sa­vā mā­jok­lī.

Svarīgākais