Silikona krūtis Mrs. Universe 2009 skaistumkonkursā zaudē [foto]

© Lauris Vīksne, F64

Izkonkurējot vairākas žilbinošas konkurentes, pasaulē visskaistākās precētās sievietes titulu "Mrs. Universe 2009" aizvadītajās brīvdienās Rīgā ieguva lietuviete, divu bērnu māmiņa Vaida Ragenaite (35).

Viņa uzskatāmi pierādīja to, ka silikons tomēr vēl nenodrošina panākumus: daudzas konkurentes ar acīmredzamām silikona krūtīm varēja tikai žēli noskatīties, kā pie kroņa tiek lietuviete.

«Šis skaistumkonkurss man bija ļoti liels izaicinājums, jo tas ir pirmais konkurss, kurā savā mūžā vispār piedalos,» ar Džūlijas Robertsas smaidu sejā paziņoja skaistumkonkursa «Mrs. Universe 2009» uzvarētāja Vaida Ragenaite. Sieviete vairākkārt atkārtoja, ka šobrīd jūtoties kā pasakā un daudz kas no notiekošā viņai vēl joprojām liekoties ļoti nereāls. «Līdz šim neko tādu nebiju darījusi: ikdienā esmu ļoti nopietna, strādāju finanšu jomā. Vienmēr esmu sapņojusi tikai par nopietnām lietām – vispirms tā bija universitātes pabeigšana, tad maģistra grāda iegūšana, pēc tam meitiņas laišana pasaulē. Bija sajūta, ka atkal ir pienācis laiks, lai piepildītu kādu sapni, un pēkšņi nāca piedāvājums piedalīties šajā konkursā. Negaidītā uzvara tajā būs mana dāvana manai valstij, kura šogad svin savu tūkstošgadi,» žilbinoši smaidot norādīja Vaida.

Mākslīgā skaistuma top 5

1. Dženifera Sirone no ASV, divu bērnu māte, 28 gadi.

2. Džeina Teilore no Anglijas, 39 gadi.

3. Ana Ivanova no Bulgārijas, 31 gads.

4. Klaudianna Mifsuda no Maltas, 24 gadi.

5. Roberta Miničeti no Itālijas, 31 gads.

Dabīgā skaistuma top 5

1. Vaida Ragenaite no Lietuvas, 35 gadi.

2. Evija Indriksone-Nikonorova no Latvijas, 25 gadi.

3. Heidija Polki no Somijas, 29 gadi.

4. Irina Zagorijko no Krievijas, 27 gadi.

5. Rejana Kleina Murera no Francijas, 38 gadi.

Svarīgākais