Par «princeses» titulu Šomase cīnīsies pret Vintera draudzeni

Šobrīd pilnā sparā rit dalībnieču pieteikšanās šova «Latvijas princese» jaunajai sezonai. Starp daudzajām pretendentēm ir arī dziedātājas Lienes Šomases māsa Sandra un motobraucēja Jāņa Vintera draudzene Signija Ogriņa.

Dziedātājas Lienes Šomases māsu Sandru gaidāmajam šovam pieteikusi jaunākā no dzimtas māsām – Kristīne Šomase. «Aizgāju uzvārīt tēju, tikmēr mazā māsa manā vietā aizpildīja anketu un pieteica mani šovam,» par nokļūšanu starp pretendentēm stāsta Sandra. Viņa neizslēdz iespēju, ka būtu gatava piedalīties gan atlasēs, gan pašā šovā «Latvijas princese 2009». «Es kaut ko tādu darītu pirmo reizi mūžā: ja jau māsa mani pieteica, kāpēc neizmēģināt,» smejoties atzīst Šomase.

Starp pretendentēm uz princeses kroni atrodama arī motobraucēja Jāņa Vintera draudzene Signija Ogriņa. Attiecībā uz draudzenes piedalīšanos šovā Vinters ietur neitrālu pozīciju: piedalīties tajā aizliegt negrasās, bet arī īpaši neatbalsta šādu soli. «Protams, jebkuras aktivitātes cilvēkam nāk tikai par labu un paplašina redzesloku. Taču es, protams, būšu nedaudz greizsirdīgs, ka mana meitene cīnīsies par cita prinča labvēlību,» skaidro Vinters.

Jāatgādina, ka Vinters savulaik kopā ar Lieni Šomasi uzvarēja šovā «Dziedi ar zvaigzni» un pēc tam tika iepazīstināts arī ar pārējām māsām Šomasēm. Lūgts vērtēt Sandras atrašanos starp pretendentēm uz princeses kroni, motobraucējs nosmējās, ka būšot interesanti to visu vērot, jo šovā piedalīsies tik daudzas atraktīvas un pazīstamas meitenes.

CĪŅA PAR KRONI

Jau pirmajās trijās dienās pretendentes uz LNT šova «Latvijas princese 2009» kroni sniedzās vairākos simtos. Starp pretendentēm atrodamas arī dziedātājas Lienes Šomases māsa Sandra un motobraucēja Jāņa Vintera draudzene Signija Ogriņa. Vai starp abām meitenēm būs vērojama cīņa arī šovā, rādīs atlases rezultāti.

Svarīgākais