Papardes zieda meklējumi Jāņunaktī Siguldā

Kamēr pašā Siguldas centrā norisinājās koncerts "Jāņi dzied", tā aizskatuvē viens otru atbalstīja, mīļoja un sildīja vairāki Latvijā populāri Jāņi un Līgas.

Dzērve uzpin un piesprauž

Kad Jāņu sadziedāšanās koncerts palēnām tuvojās beigām, pie Dailes teātra aktrises Aijas Dzērves, kas iejutās pasaules apceļotāja Jāņa Vaišļas "Sapņu Līgas" ādā, ieradās viņas draugs, uzņēmējs Aleksandrs. Kā jau kārtīgai jāņumeitai pieklājās, Aija savu mīļoto sagaidīja ar pašas pītu vainadziņu galvā, vienu ziedu no tā noraujot un piespraužot arī pie Aleksandra žaketes atloka.

Babris apskauj un piekļauj

Tikpat kā katru "Jāņi dzied" koncerta producenta Arvīda Babra (48) sperto soli pavadīja kāda gados jaunāka meitene. Taujāts, vai līdzās redzamā jaunkundze ir 25 gadus vecā Kristīne, ar kuru Babris draudzējās agrāk, viņš manāmi uzvilkās, asi noskaldot, ka pa aizskatuvi pārvietojies tikai ar TV darbiniecēm un vārds "Kristīne" izsaucot viņā milzīgu pārsteigumu. Kā izdevās noskaidrot "VZ", Babra skautā meitene ir RTU absolvente Santa Latkovska (25), kuras sabiedrībā producents pērn apmeklējis arī Britu salas.

Vinters starp trim sievietēm

Ar izpildāmās dziesmas vārdiem uz krūtīm motosportists Jānis Vinters uz skatuves kāpa kopā ar savām meitām Sāru un Megiju. Aizskatuvē abām jaunkundzēm pievienojās arī Vintera mīļotā sieviete, 17 gadus par motosportistu jaunākā draudzene Signija. Abu skatieni nepārprotami vēstīja – viņi savus papardes ziedus jau ir atraduši.

Jenny May apvārdo draugs

"Tu to vari – ej un izdari," savu draudzeni, dziedātāju Jenny May jeb Maiju Stuģi pirms iepriekš neplānotās kāpšanas uz skatuves Jāņunakts ballītē iedrošināja viņas mīļotais vīrietis Armands. "Ideja par to, ka nakts koncertā kopā ar Jāni Stībeli varētu uzstāties arī es un Kristīna Zaharova, dzima pēdējā brīdī," paskaidroja Jenny May, kas, drauga atbalstīta, jau mirkli vēlāk kāpa uz skatuves.

Zaharova joprojām ar vienu

Atvadījusies no sava skatuves partnera, raidījuma "Panorāma" žurnālista Jāņa Gestes, dziedātāja Kristīna Zaharova visus savus smaidus veltīja draugam – frizierim Mārim.

Putniņa sadziedas ar mīļoto

Pēc nokāpšanas no skatuves dziedātāju Anniju Putniņu savās rokās skāva viņas draugs un skatuves partneris vienā personā, grupas "Framest" solists Jānis Ķirsis.

Moiseju sasilda draudzene

Dziedātāju Jāni Moiseju, kurš Jāņu sadziedāšanās koncertā par savu "Sapņu Līgu" bija izvēlējies dziedātāju Anniju Putniņu, aiz skatuves sildīja viņa draudzene Līva. Atgādināsim, ka vēl pavisam nesen Moiseju par sev ļoti tuvu draugu publiski izreklamēja bēdīgi slavenā "sapņu līgava" Ieva Kokorēviča, kas kopā ar jauno dziedātāju piedalījās šovā "Zvaigzņu lietus", cilvēkiem no malas ļaujot mēļot, ka abus saista arī kas vairāk. Visi šovi nu ir galā, un Moisejs dzīvo laimīgi kopā ar savu mīļoto meiteni Līvu.

Svarīgākais