Reinika aizmāršība izgāž šova noslēgumu

Ar Vītolu ģimenes uzvaru noslēdzies pašlaik skatītākais šovs «Dziedošās ģimenes». Diemžēl tā noslēgums bija kā darvas pile kopējā medus mucā.

«Dziedošo ģimeņu» vadītājs Lauris Reiniks šova noslēguma pēdējās minūtēs paspēja noskaidrot gan to, kāpēc noslēpumainajā čemodānā naudas vietā ir spilvens, gan to, kas pēdējās nedēļas ir slaucis Vītolu ģimenes vientuļo govi, bet to, ka ne brīdi nav pieminēti otrās vietas ieguvēji Riču ģimene, viņš ar šausmu izteiksmi sejā atskārta tikai brīdī, kad tiešā ētera laiks jau bija beidzies...

Riču ģimenes runasvīrs Kaspars Pudniks »VZ« pārliecinoši apgalvo, ka «netikšanu pie vārda šova noslēgumā mēs neatminamies ar ļaunu prātu». Taču šova skatītāju simti par notikušo misēkli ir sašutuma pilni. «Tā ir necieņas izrādīšana ne tikai pret pašiem Ričiem, bet arī pret visiem viņu atbalstītājiem, kas par puišiem aktīvi balsoja,» tauta pauž šova mājaslapas komentāros.

Kritiku izpelnījušies arī LNT ģenerāldirektora Andreja Ēķa šova finālā teiktais: «Mūsu uzdevums bija parādīt to, ka Latvijā ir spēcīgas ģimenes. Kā zināms, spēcīgā valstī ir spēcīgas ģimenes. Domāju, ka pēc šā šova radīsies pārliecība – mēs nekļūsim par mēslojumu mūsu kaimiņu tautām...» To, cik korekti ir pieminēt «citas tautas» brīdī, kad spēkiem mērojas latviešu un romu tautas ģimenes, lai katrs spriež pats. Atklāsim vien fragmentu no Riču ģimenes sarunas ar »VZ« dažas minūtes pirms šova fināla: «Mums bija svarīgi tikt finālā – tas, vai esam pirmie vai otrie, mūsu acīs vairs neko nemaina. Pirms pusfināla bija brīdis, kad mazliet sašļukām. Iemesls tam bija negatīvie komentāri, kas saistībā ar mūsu nacionalitāti bira internetā kā no pārpilnības raga. Taču tikpat daudzi mums rakstīja privātas vēstules ar uzmundrinājumiem, lai turamies, ka viņi ir ar mums. Tas viss ļoti iedvesmoja, mēs saņēmāmies, un mums izdevās!»

Svarīgākais