"Viceprincese" Madara – blonda un brīva

© F64

Pirmā šova «Latvijas princese» fināliste Madara Grīnberga atkal mainījusi matu krāsu un atgriezusies pie blondīnes tēla.

Būdama blonda, «viceprincese» Madara Grīnberga spēja iekarot sportistu – «tusētāju» simpātijas, taču arī kā brunete viņa par puišu uzmanības trūkumu sūdzēties nevarēja. Labdarības akcijā, kurā sabiedrībā pazīstami cilvēki kopā ar bērnu nama «Vita» audzēkņiem gatavoja Ziemassvētku rotas, piedalījās arī Madara, kas, kā novēroja «VZ», atkal ir kļuvusi par blondīni. «Pie blondās matu krāsas esmu atgriezusies jau dažas nedēļas,» «VZ» atzina Madara.

Jāatgādina, ka meitene kļuva pazīstama jau pirms dalības «princešu» šovā – preses uzmanības lokā toreizējā blondīne nokļuva, tiekoties ar «tusētāju» Armandu Šķēli. Pāris šķīrās un sagāja kopā ik mēnesi aptuveni divu gadu garumā, līdz neilgi pirms «princešu» šova beigām pajuka pavisam. Pēc tam, vēl blondīnes statusā esot, Madara savaldzināja kādreiz veiksmīgo tenisistu Raimondu Sprogu, taču abu attiecības ātri beidzās.

Pērn rudenī Madara visus pārsteidza, nogriežot savus garos blondos matus un kļūstot par bruneti. Kādu laiku meitene bija kopā ar «Zelta zivtiņas» varoni Oskaru (īstajā vārdā Gati Kimontu). Abi nedēļas nogalēs labprāt izklaidējās Vecrīgas klubos un nekautrējās no jūtu izrādīšanas, taču arī šīs simpātijas visai ātri beidzās, un Madara pasākumus turpmāk apmeklēja vienatnē, tiesa, dažreiz kompānijā ar šova «Sapņu līgavainis» uzvarētāju Alvi Buli.

Vismaz pati Madara «VZ» klāstīja, ka šobrīd esot brīva. Iespējams, līdz ar matu krāsas maiņu mainīsies arī «brīvās meitenes» statuss.

Svarīgākais