Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Skandāli

Okartists Pujāts: piedzēros, satrakojos un izlādējos. Man pietrūka brīvības

© Vakara Ziņas

Pilnmēness, alkohola un sasmakušā gaisa ietekmē sestdienas nakts ballīte šova «OKartes skatuve» telpās izvērtās krietni vētraināk nekā parasti. Nākamajā rītā tiešraides vērotāji notikumus atstāstīja gluži kā leģendas.

Centrālā to persona bija Kristaps Pujāts, kurš nakts melnumā it kā atkal sastrīdējies ar Sabīni Berezinu un no šova devies prom, it kā greizsirdības lēkmē vēnas griezis un pieslacījis vannasistabu ar asinīm vai arī vienkārši no apsargiem pa seju dabūjis. Kas notika sestdienas naktī, sarunā ar »VZ« skaidro pats Pujāts.

– Kas īsti notika pie jums «OKartes skatuves» dzīvoklī sestdienas naktī?

– Nu, es īsumā varu mēģināt skaidrot situāciju. Sestdien notika ballīte, un nav noslēpums, ka tika lietots alkohols. Tā iespaidā nāca uz āru visas šīs sakāpinātās emocijas, kas mums trīs mēnešu garumā dienu no dienas radušās. Un mēs sākām visai negatīvi viens pret otru izturēties.

– Vai nebija lietots pārāk daudz alkohola?

– Tajā mirklī virsroku ņēma emocijas, kas, dzīvojot pastāvīgā stresā, bija radušās. Protams, alkohols to tikai paspilgtināja un visu padarīja daudz saasinātāku. Tomēr tas viss bija pārāk ilgi krājies un kādā brīdī vajadzēja izlādēties.

– Kādas tagad ir tavas attiecības ar Sabīni?

– Tas nebija Sabīnes dēļ. Vienkārši man nāca ārā «melnie», un Sabīne diemžēl bija tas cilvēks, uz kuru es izlādējos. Mums viss kārtībā, es mīlu Sabīni, un viņa tajā mirklī tiešām nebija ne pie kā vainīga.

– Tiešām biji gatavs pamest šovu?

– Tajā brīdī tas bija impulsīvs lēmums. Drīzāk varētu teikt – tāda mirkļa spītība, ka es gribu ārā. Vienkārši ārā, jo mums ikdienā pietrūkst šīs iespējas pabūt ārā, paelpot svaigu gaisu, vienkārši izrauties no šīm šova telpām. Nākamajā dienā es biju izlādējies un ne mirkli nenožēloju, ka man neizdevās naktī pamest šovu.

– Runājot par nakts kaislībām, dzeltenajā presē figurē daudzas versijas. Vai tiešām tu mēģināji griezt vēnas ar šķērēm?

– Tas viss ir «sapūsts» un izdomāts, nekā tāda nebija. Es atzīstu, ka ārdījos un uzvedos diezgan traki, bet neko tādu es nedarīju. Tas ir izdomāts, tāpat kā versija, ka esmu dabūjis no apsarga pa degunu. Tās ir tīrākās muļķības.

– Labi, tu izlādējies – vai nākamnedēļ jāgaida, ka tavs trakums pārņems nākamo dalībnieku? Vai arī tiek meklēts kāds risinājums?

– Cik es zinu, šobrīd administrācija domā, kā risināt šo problēmu, lai kaut uz brīdi mums būtu iespēja pabūt ārpusē.