Kirkorova komanda sarīkojusi kautiņu lidmašīnā

Filips Kirkorovs © skanpix

Pazīstamais Krievijas dziedātājs Filips Kirkorovs atkal iekūlies skandālā – tiek vēstīts, ka viņa svīta sarīkojusi kautiņu lidmašīnā, kas atradās ceļā no Maskavas uz Dņepropetrovsku. Dziedātāja pārstāvji gan norādījuši, ka nekārtības izraisījuši iereibuši pasažieri, kuri sākuši apvainot gan F. Kirkorovu, gan lidmašīnas apkalpi, un nav atlicis nekas cits kā viņus savaldīt.

Gan Ukrainas, gan Krievijas tiesībsargāšanas struktūras, kuru rīcībā atrodas izmeklēšanas materiāli, pagaidām klusē kā ūdeni mutē ieņēmušas. Vien zināms, ka Dņepropetrovskas lidostas milicijas nodaļa tikusi informēta, ka aviokompānijas DņeprAvia reisa lidmašīnā izcēlies kautiņš, bet pēc lainera piezemēšanās lidostā trīs vīrieši sūdzējušies, ka viņus piekāvuši F. Kirkorovs un viņa pavadoņi.

"Jau kļuvis par nepatīkamu tradīciju apsūdzēt Filipu Kirkorovu lietās, kas nemaz nav notikušas. Nekāda kautiņa nebija," sarunā ar RIA Novosti paziņojusi dziedātāja preses sekretāre Olga Aleksejeva. Viņa gan bijusi spiesta atzīt, ka noticis kāds incidents ar trim iereibušiem pasažieriem, kurus nācies "savaldīt". O. Aleksejeva stāstījusi, ka īsi pirms lidmašīnas pacelšanās kļuvis zināms par sliktajiem laika apstākļiem, kādi valda ceļā uz Dņepropetrovsku. Šā iemesla dēļ apkalpe nolēmusi izkraut daļu pasažieru bagāžas, lai lidmašīnai uzpildītu vairāk degvielas. "Pāris piedzērušies pasažieri, kuru bagāža netika iekrauta lidmašīnā, sāka skandalēt, pieprasot, lai no lidmašīnas izmet tieši Filipa Kirkorova bagāžu. Viņi apvainoja ne tikai dziedātāju, bet arī stjuartes un pilotus. Nez kāpēc kāds iedomājās, ka viņa bagāža no lidmašīnas izkrauta tieši Filipa lietu dēļ, taču tā nav patiesība – Filipa un viņa kolektīva bagāža jau sen bija iekrauta, bet šo cilvēku bagāža, cik noprotams, ne," stāstījusi O. Aleksejeva. No viņas sacītā izriet, ka bagāžas īpašnieks pats provocējis F. Kirkorovu un viņu pavadošos ļaudis uz kautiņu.

Krievu mediji gan norāda, ka šajā lietā ir daudz neskaidrību. Pēc O. Aleksejevas stāstītā var saprast, ka incidents noticis vēl pirms lidmašīnas pacelšanās un parasti šādos gadījumos nekārtību vaininieki tiek nekavējoties izsēdināti no lidmašīnas. Arī F. Kirkorova reputācija viņam par labu nerunā. Gazeta.ru atgādina, ka septembrī tika vēstīts par dziedātāja uzbrukumu telekompānijas NTV filmēšanas grupai izklaides centrā Roll Hall. Toreiz F. Kirkorovs sadusmojies par jautājumu, kāda iemesla dēļ viņš sastrīdējies ar Tatāru valsts akadēmiskā operas un baleta teātra direktoru Juriju Larionovu. "Dziedātājs zaudēja savaldīšanos, rupji nolamāja korespondenti un piedraudēja viņu nožņaugt, bet operatoram sadauzīja kameru," stāstīja kāds notikuma aculiecinieks. Arī toreiz F. Kirkorova pārstāvji apgalvoja, ka nekas tāds neesot noticis, – vienkārši žurnālisti ar saviem nekaunīgajiem jautājumiem aizkavējuši dziedātāju, kuram bija jāsteidzas uz skatuvi, un viņš tos diezgan strupi atraidījis.

Svarīgākais