Kurusovas draugs atkal piedraud

© F64

Latvju tā saucamā sabiedrības krējuma zvaigžņu un zvaigznīšu agresīvie izlēcieni pret masu mediju pārstāvjiem nav nekas jauns un pārsteidzošs, turklāt, kas interesanti – jo necilāka persona, jo augstākas domas pašam par sevi.

Pašlaik neadekvātākās reakcijas pret masu mediju interesi īpašnieku topa pirmajā vietā ierindojams dejotājas Aleksandras Kurusovas draugs, LNT skaņu režisors Oskars Ostrovskis. Abu attiecību sākumposmā fotogrāfu virzienā Ostrovskis mēdza raidīt internacionāli saprotamu izstiepta vidējā pirksta žestu, taču to varēja norakstīt uz sev neierastās situācijas – pēkšņi nokļūt zibspuldžu gaismā – radīto nervozitāti. Vēlāk puisis samierinājās ar šo interesi, diemžēl »VZ« pagājušajā nedēļā klubā «Četri balti krekli» atkal nācās saskarties ar Ostrovska neirastēnijas izpausmēm.

Kad »VZ« fotogrāfs vēlējās iemūžināt viņu kopā ar Kurusovu klausāmies Artūra Reinika grupas «Tērvete» uzstāšanos, Ostrovskis uzsvērti vairījās no objektīva, bet nedaudz vēlāk nikni uzšņāca, ka ieliešot sejā dzērienu... Ņemot vērā to, ka viņš »VZ« interesēja tikai kā Kurusovas pavadonis, netika mēģināts pārliecināties par šo draudu patiesumu un Ostrovska sejā trāpīšanas spējām. Starp citu, pati dejotāja Kurusova fotografēšanas laikā turpināja mierīgi klausīties koncertu – viņai ar nerviem acīmredzami viss ir kārtībā.

Līdz šim ar histēriskāko uzvedību izcēlies TV dīvas Baibas Sipenieces vīrs Gatis Gavars, kurš nav kautrējies izmantot necenzētus izteicienus un draudēt fotogrāfiem ar fizisku izrēķināšanos – nav bijis tālu pat līdz roku palaišanai. Smagāki vai vieglāki incidenti bijuši teju katram bulvārpreses fotogrāfam, arī žurnālistiem.

Svarīgākais