Otrdiena, 7.maijs

redeem Henriete, Henrijs, Jete

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Skandāli

Lemberga dēla draudzenei vadošā loma jaunajā seriālā

© f64

LNT jaunā seriāla «Mīli mani mūžam» prezentācijā sveikt savu draudzeni galvenās lomas atveidotāju Zani Aļļēnu bija ieradies arī uzņēmējs un finansists Anrijs Lembergs, kurš mierīgi uztvēra viņas tuvības kadrus un karstās bučas dzīvē ar seriāla partneri Daini Grūbi.

Lai gan dzeltenā prese aizgūtnēm vēstījusi par Lemberga dēla un jaunās aktrises konfliktiem un pašķiršanos, abi joprojām ir kopā.

Seriāla «Mīli mani mūžam» prezentācija Vecrīgas klubā «Fīlings» pārvērtās par savdabīgu epizodi no cita seriāla – stāsta par aktrises Zanes Aļļēnas (23) un uzņēmēja Anrija Lemberga (34) attiecībām.

Knapi vēl Zane tika apstiprināta Elīzas lomai seriālā, žurnālisti jau bija uzokšķerējusi, ka viņa nav gluži brīva meitene, bet jau vairākus gadus dzīvo kopā ar Anriju. Kādā intervijā Lembergs piebilda: lai arī ar abi jau ilgu laiku esot kopā, precēties vēl neplānojot.

Pēc tam šim jaukajam stāstām sekoja seriāla cienīgs pavērsiens, proti, laikraksts «Telegraf» publicēja rakstu par to, ka skaistā sieviete kādā 2008. gada janvāra naktī tikusi ievietota slimnīcā ar acīmredzamiem krimināla rakstura sasitumiem uz ķermeņa jeb, vienkāršāk runājot, tikusi piekauta. Kā visiespējamākais pāridarītājs tika norādīts Anrijs Lembergs. Anrijs šo materiālu nosauca kā viņa tēva Ventspils mēra Aivara Lemberga oponenta Oļega Stepanova, kurš ir arī viens no «Telegraf» īpašniekiem, safabricējumu. Sekoja paparaci sērijas, kurās tika izsekots, kā Anrijs Lembergs no piecu metru attāluma savas simpātijas jau izrāda kādai citai.

Lai vai kā, seriāla «Mīli mani mūžam» prezentācijā redzētais apstiprināja Anrija teikto, ka viņi ar Zani patiešām esot ļoti labi un tuvi draugi. Jau ar pirmās sērijas kadriem, ko demonstrēja turpat «Fīlingā», Zane satraukumā piespiedās Anrijam, ik palaikam pie auss komentējot uz ekrāna redzamo. Savukārt Anrijs, sev un Zanei pasūtījis ēdienus un dzērienus, labprāt atbildēja uz žurnālistu jautājumiem. Par Zanes veikumu «Mīli mani mūžam» no vienas sērijas vēl pagrūti esot izdarīt secinājumus, taču Elīzas tēlā viņš daudz saskatot no pašas Zanes personības, »VZ« stāstīja Lembergs juniors.