Berluskoni apvaino savu sievu krāpšanā

Itālijā sācies premjerministra Silvio Berluskoni un viņa sievas Veronikas Lario,šķiršanās tiesas process.

Milānas prefektūras tiesā laulātie advokātu klātbūtnē apstiprinājuši, ka pēc 30 gadu kopdzīves un 19 gadu ilgas laulības vēlas šķirties.

Berluskoni nekad nav slēpis savas attiecības ar vieglas uzvedības sievietēm.

Jau ziņots, ka Itālijā sašutumu izraisīja informācija par 72 gadus vecā premjerministra Silvio Berluskoni intīmo sakaru ar jauno, tikko pilngadības slieksni pārkāpušo modeli Noemi Letīciju.

Vīra sānsoļus nesaprata viņa sieva Veronika Lario, un 2009.gada maijā pieprasīja šķiršanos. Par šādu soli viņa izšķīrusies pēc tam, kad uzzinājusi, ka vīrs apmeklējis jaunās modeles dzimšanas dienas ballīti un uzdāvinājis viņai dārgu kaklarotu. „Es nevaru palikt kopā ar cilvēku, kurš pinas ar nepilngadīgām meitenēm," paziņoja Itālijas premjera sieva.

Itālijas premjerministrs tolaik noliedza baumas par romantiskām attiecībām ar meiteni, solot atkāpties no amata, ja viņa vārdi izrādītos meli.

Tagad tiesā Berluskoni advokāti cēluši priekšā sīku atskaiti par Veronikas privāto dzīvi, apvainojot viņu vīra krāpšanā.

Kā raksta izdevums Corriere della sera, sakarā ar jaunatklātiem faktiem, advokāti tagad apgalvo, ka Veronikas mantiskā prasība,kas ir 43 miljoni eiro gadā, nav pamatota.

Berluskoni esot ar mieru pēc šķiršanās bijušajai sievai maksāt ne vairāk kā 200-300 tūkstošus.

Veronika Lario prasīja arī Berluskoni piederošu kompāniju akciju daļu uz ko Berluskoni piedraudējis izdzīt Veroniku no Belvederas villas, kuras vērtība ir 73 miljoni eiro.

Pāris sāka tikties 1980. gadā, kad Berluskoni bija veiksmīgs uzņēmējs, bet Veronika - teātra aktrise. Šajā laulībā dzimuši trīs bērni: Barbara (24), Eleonora (22) un Luidži (20).

Svarīgākais