Trešdiena, 17.aprīlis

redeem Rūdis, Rūdolfs, Viviāna

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

"Instrumentu" kāzas: Shipsi izprecina Reynsi

© facebook.com

Nedēļas nogalē oficiālām laulības saitēm saistījies grupas «Instrumenti» mūziķis Reynsi (Reinis Sējāns) ar savu ilggadējo draudzeni Maiju Gaili.

Ekstravagantais grupu «Cosmos» un «Instrumenti» mūziķis par sievu apņēmis ne mazāk ekstravagantu būtni – grupas «The Wow» vokālisti Maiju G jeb Maiju Gaili, kura pazīstama ne tikai ar savu spēcīgo balsi, bet arī efektīgi zaļo matu kodaļu. Abi pazīstami jau no mācību laikiem Emīla Dārziņa mūzikas skolā. Par vedējpāri bija izvēlēti «Instrumentu» līderis Shipsi (Jānis Šipkēvics) ar sievu.

Pagājušā gada nogalē «The Wow» iesildīja «Instrumentus» to lielkoncertā «Arēnā Rīga», savukārt šogad vairākkārt uzstājušies vienos un tajos pašos pasākumos – «Summer Sound», «Positivus». Varbūt kādreiz abas grupas varētu izveidot kādu kopīgu projektu, turklāt tagad katrā no tām taču ir pa Sējānam – pēc kāzām Maija pārgāja vīra uzvārdā!

«Instrumenti» nelika medijiem ilgi mocīties neziņā un jau 29. jūlija vakarā savā «Facebook» fanu lapā publicēja apsveikumu jaunlaulātajiem un vairākas glītas kāzu fotogrāfijas.

Interesentu īpašu sajūsmu izpelnījusies fotogrāfija, kurā redzams, ka Maijas kāzu kleitas apmetni gaisā tur putniņš.