Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Miljonāra Indriksona dzīvesbiedre iekaro burziņus

© Kaspars Ūdris

Apritējis krietni ilgs laiks, kopš no aktīvi saviesīgās dzīves pa Latvijas krogiem un pasākumiem pazudusi par ballīšu karalieni dēvētā Anete Sončika un viņas svīta.

Tagad saviesīgos pasākumos ir uzradusies jauna un, jāteic, arī daudz intelektuālāka un glītāka blondīne Elīna Ivaglo. Viņa ir «Skonto» impērijas vadoņa miljonāra Gunta Indriksona dzīvesbiedre. Taču ne tikai.

No uzmanības nebaidās

Pēdējā laikā aizvien biežāk dažādos saviesīgos pasākumos sāk parādīties miljonāra Gunta Indriksona bērna māte un dzīvesbiedre Elīna Ivaglo. Tērpusies spilgti sarkanā bikškostīmā, Ivaglo kavējās nesteidzīgās sarunās restorāna «Golden Coffee» atklāšanas ballītē, kur uz pārējo fona izcēlās ar interesantām kurpītēm un rokassomiņu. «Kurpes man ir no Francijas, un īstenībā arī somiņu es atvadu no turienes. Tās viena otru papildina,» »VZ« atklāja Ivaglo. Dažas dienas iepriekš Ivaglo apmeklēja arī ikgadējo «Martini» ballīti kluba «Just» vasaras terasē. Ievērojot ielūgumā norādīto ģērbšanās stilu, sieviete bija tērpusies viscaur baltā, taču savu tēlu bija paspilgtinājusi ar dažādiem aksesuāriem. Arī apmeklējot koncertus vai pasākumus kopā ar Indriksonu, sieviete vienmēr ir piesaistījusi fotogrāfus ar savu tērpu izvēli. Šovasar efektīgā blondīne ir saviesīgo burziņu vakara nagla, tomēr atšķirībā no tā dēvētās ballīšu karalienes Sončikas neatstāj vulgāru iespaidu un ir visai valdzinoša.

 

Varētu būt perspektīva dziedātāja

Elīna Ivaglo ir labi ieredzēta festivāla «Jaunais vilnis» zvaigžņu un organizatoru vidū un ir regulāra viešņa gan koncertos, gan festivāla ballītēs. Arī šogad, notiekot «Jaunā viļņa» dalībnieku atlases Eiropas kārtai klubā «Essential», apsveicināties ar pārējiem iegriezās Ivaglo. Prominentais festivāla ģenerāldirektors Aleksandrs Rumjancevs uzreiz atrāvās no žūrijas galdiņa, lai pārmītu dažus vārdus ar atnācēju, un pat piedāvāja, vai pati Ivaglo negrib uzdziedāt. Tā nebūt nebija koķetērija, jo Ivaglo tiešām ir dziedātāja un vairāku dziesmu autore. Viņas daiļrade galvenokārt vērsta uz krieviski runājošo auditoriju – «youtube.com» var atrast viņas dziesmu «Love Me Baby». Kā dziedātājai seksapīla un skatuves harismas Ivaglo netrūkst, arī balss dotības ir krietni labākas par dažu labu realitātes šovu radītu mūziķi.

Skarbajam vīram apnika slēpt

Jāatgādina, ka oficiāli Indriksons aizvien ir precējies ar uzņēmēju Vitu Indriksoni, taču abu kopdzīve ir beigusies jau pirms vairākiem gadiem. Pirmo reizi Indriksons un viņa īstā dzīvesbiedre Elīna Ivaglo sabiedrībā kopā parādījas 2010. gada izskaņā, apmeklējot «Arēnā Rīga» notiekošo grupas «Smokie» koncertu. Toreiz uzņēmējs savas pavadones vārdu neatklāja un par abu attiecībām bija visai kodolīgs: «Savu privāto dzīvi es nekomentēju.» Bija jāpaiet gandrīz gadam, līdz presei izdevās noskaidrot, ka abu attiecībās ir dzimis dēliņš Artūrs, kuram 2011. gadā jau bija trīs gadi. Savukārt Ivaglo pirms attiecībām ar Indriksonu iepriekš jau bija vienas laulības, kurās viņai piedzimis dēls Artemjevs, kuram 2011. gada izskaņā palika desmit gadu.