Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Skaistumkaraliene Djadenko otrā mazuļa gaidībās

© Vakara Ziņas

Bijušās skaistumkonkursu uzvarētājas māsas Kristīne un Jūlija Djadenko šonedēļ pēc ilgiem laikiem atkal tikušās, turklāt Šveicē, kur mitinās vecākā no māsām– Jūlija. Arī meiteņu vecāki no Latvijas devušies uz Šveici. Iemesls– tuvākajās dienās Djadenko saimei ir gaidāms papildinājums, jo pasaulē nāks Jūlijas otrais bērniņš.

Bijusī skaistumkaraliene Kristīne Djadenko, kas šobrīd dzīvo ASV un diezgan sekmīgi mēģina sevi pierādīt kino industrijā, šovasar ir pamājusi ardievas Losandželosai un devusies uz Šveici, kur netālu no Cīrihes jau ilgāku laiku mitinās viņas vecākās māsas Jūlijas ģimene. Tuvākajās dienās gaidāma Jūlijas otrā bērniņa dzimšana. «Uz Šveici aizbrauca arī viņu mamma. Sākumā bija doma, ka arī es došos ciemos, taču sava veselības stāvokļa dēļ neesmu nekāda dižā tūriste. Un ārsti jāklausa,» »VZ« pastāstīja aģentūras «Mis Latvija» direktore Inta Fogele.

Jāatgādina, ka Jūlija Djadenko pie vīra, šveiciešu miljonāra dēla Manuela Miglera izgāja zīmīgajā skaitļu virknējumā 07.07.07. Abu ģimenē jau aug dēliņš Aleksandrs.