Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Dāvids Kalandija izvēlas gruzīnu meiteni, sirdēsti pēc Samantas beigušies

© Vakara Ziņas

Jauno dziedātāju Dāvidu Kalandiju (20) »VZ« kopā ar kādu jauku un plašākai sabiedrībai līdz šim nezināmu meiteni pieķēra gluži nejauši pēc kāda Latvijas Universitātes izlaiduma pie Latviešu Biedrības nama. Cik bija noprotams no abu skatieniem un žestiem, gluži tikai draugi vien viņi nebija...

strong>Kārtējie «tikai draugi»

Lai arī Dāvids Kalandija pamatīgi kautrējās un nepavisam nevēlējās fotografēties kopā ar jauno meiteni, »VZ« saldo pārīti paspēja iemūžināt ar teleobjektīvu jau no lielāka attāluma. Pamanījuši, ka tiek bildēti, abi pamatīgi samulsa un satraucās, tāpēc fotogrāfs aicināja izveidot pāris pozētus un gaumīgus foto. Lai arī Kalandija uzstājīgi paziņoja, ka abi ir tikai draugi, tomēr ar neapbruņotu aci šai situācijā bija skaidri redzams: pieskārieni un savstarpējie romantiskie skatieni liecināja par ko vairāk nekā vienkāršām draudzības saitēm.

 

Samanta – noiets etaps

Vēl pirms gada Kalandijam bija romantiskas attiecības ar dziedātāju Samantu Tīnu, ko abi mūziķi no sabiedrības neslēpa (Dāvidam gan šāda mediju interese nepatika). Pāris kopā muzicēja duetā koncertos un arī Eirovīzijas nacionālās atlases superfinālā teju vai uzvarēja (palika otrie). Tomēr pēc Ventspils «Eirodziesmas» abu attiecībām pēkšņi pienāca gals. Pietuvināti avoti zina stāstīt, ka kāds ugunīgās dziedātājas neglīts solis licis Dāvidam vilties šajās attiecībās un viņš ilgi mocījies sirdēstos un pārdzīvojumos, bet tagad laikam tas pārgājis.

 

Sveicis ģimenes draugus

»VZ« vēlāk sazvanīts, Dāvids nemēģināja tielēties, ka neatceras, kas šis bijis par pasākumu, un īstā džigita tiešumā arī stāstīja, tomēr joprojām noliedzot kādas attiecības ar attēlā redzamo meiteni. Latviešu Biedrības namā bijis izlaidums arī kādai pie mums sen dzīvojošai gruzīnu ģimenes meitenei, kas esot Kalandiju ģimenes draugi. Taču Dāvida ģimene uz šo izlaidumu neesot tikusi, tāpēc uz to deleģēts viņš vienīgais. Fotogrāfijās viņš gan esot nevis kopā ar sveicamo, bet viņas jaunāko māsu, kura tikai vēlējusies nofotografēties kopā ar dziedātāju. «Es jau brīdināju, ka pēc tam Latvijas prese var visu kaut ko uzrakstīt, bet tas gan būtu neglīti,» sarunā ar »VZ« nopūtās Dāvids, kas kategoriski noliedza attiecības ar šo meiteni.