Svētdiena, 5.maijs

redeem Ģederts, Ģirts

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Šomases bērna tēvs atrāda jauno draudzeni

© F64

Pirms kāda laika dziedātāja Liene Šomase atklāja, ka viņas un Mārtiņa Samuļa kopdzīve ir beigusies un nu abi atkal esot brīvi. Nedēļas nogalē kluba «Dstyle» jubilejas ballītē dziedātājas bērna tēvs jau atrādīja savu jauno mīlu.

Kluba «Dstyle» jubilejas pirmajā dienā draudzeņu lokā atpūtās arī dziedātāja Liene Šomase, bet jau nākamajā naktī smaidīgs un apmierināts ar dzīvi ballīti klubā baudīja Šomases meitiņas Gabrielas tēvs Mārtiņš Samulis. Kopā ar viņu ballīti apmeklēja arī puiša jaunā draudzene Madara Kārkliņa. Abi kopā ir jau vairāk nekā četrus mēnešus un dzīvojot Rīgā. 22 gadus vecajai Kārkliņai no iepriekšējām attiecībām ir divi bērni – teju četrus gadus vecais dēls Aleksis un divarpus gadus vecā meitiņa Alise. Kaut arī Kārkliņa studē divās augstskolās, bērni dzīvo nevis ar vecvecākiem Talsos, bet gan kopā ar mammu (un tagad jau arī Samuli) Rīgā.

Jāatgādina, ka Šomase ar Samuli sāka satikties 2009. gadā, kad puisis piedalījās realitātes šovā «Sapņu līgava», šajās attiecībās dzima meitiņa. Jau vasaras beigās izskanēja runas, ka Šomase pēc divus gadus ilgām attiecībām esot pašķīrusies no meitiņas tēva, ko pirms kāda laika viņa arī oficiāli apstiprināja.