Slavenā modele Madara iesaistās reklāmā ar visām četrām

© F64

Pat slavenām modelēm peļņas nolūkos dažkārt nākas piedalīties reklāmās, kuras, iespējams, viņu peļņas statusam nemaz neatbilst.

Slavenā modele Madara Mālmane kopš pagājušās nedēļas ir skatāma gan uz plakātiem, gan televīzijā, gan internetā, aicinot: «Meties rudenī ar visām četrām!» Šis aicinājums ir tirdzniecības centra «Galleria Riga» jaunās rudens reklāmas kampaņas sauklis. «Lai gan man ir liela pieredze fotosesijās, līdz šim nebiju piedalījusies tāda līmeņa reklāmas rullīšu filmēšanā. Reklāmas rullīša filmēšanas laikā man nācās ilgi nekustīgi stāvēt simulētā rudens lietū, tomēr galarezultāts, ko tagad ikviens var redzēt televīzijā, patiešām ir šo pūliņu vērts,» saka Madara.

Madara ir viena no retajām Latvijas meitenēm, ko pasaulē pārstāv ievērojamā aģentūra «IMG», un viņas vārds atrodas līdzās tādām slavenām topmodelēm kā Naomi Kempbela, Mila Jovoviča, Līva Tailere, Žizele Bundhena, Letīcija Kasta, Marija Šarapova u.c. «IMG» Madaru ieraudzīja, kad viņai bija 13 gadu, jau pēc trīs gadiem tika noslēgts līgums. Meitene fotografējusies pasaules nozīmīgākajos modes un stila žurnālos «L’Officiel», «Vogue», «Elle», «Marie Claire», «Numero», «W», «Vanity Fair», «Jalouse». Jāpiebilst, ka daudzas modeles ir gatavas pat piemaksāt, lai tikai nokļūtu, piemēram, «Vogue» žurnālā.

Svarīgākais