Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Skaistumkonkursanti satuvinājušies, vai sekos arī dziļākas jūtas?

© F64

Piedalīšanās dažādos aģentūras «Mis Latvija» pasākumos satuvinājusi šā gada glītāko Latvijas puisi Edvīnu Ločmeli un savulaik Ķīnā notiekošajā konkursā Latviju pārstāvējušo Austru Priedi. Abi vairs neslēpj savstarpējās simpātijas.

Pirms kāda laika «Misters Latvija ‘2011» Edvīns Ločmelis un dažādu skaistumkonkursu dalībniece Austra Priede pārbaudīja drosmi, lecot ar gumiju no Siguldas gaisa tramvaja. Nu abi jaunieši sāncensību ir metuši malā un kopīgi dodas baudīt mākslu – aizvadītajā nedēļā abi apmeklēja operā notiekošo multimediju izrādi «Kara daba».

Austra pa šo laiku ir mainījusi matu krāsu un izskatās nedaudz citādāk, tāpēc, »VZ« vaicāts par savu vakara pavadoni, Edvīns mazliet samulsa, bet meitene uzreiz lika kārtis galdā: «Esmu tā meitene, kas kopā ar Edvīnu toreiz lēca ar gumijām Siguldā! Tagad kopā atnācām noskatīties izrādi.» Vaicāti, vai viņi ir pāris, jaunieši izlikās nedzirdam jautājumu. Savukārt skaistumkonkursu māmuļa Inta Fogele »VZ« apstiprināja, ka abi jaunieši pēdējā laikā ir krietni satuvinājušies.