Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Dziedošās dvīnes gatavojas skolai

© F64

Aiz kalniem vairs nav 1. septembris jeb Zinību diena, kurai aktīvi gatavojas arī sabiedrībā pazīstami cilvēki. Tostarp dziedošās dvīnes Ana un Katrīne Drozdovičas.

»VZ« vaicātas par jaunumiem abu dzīvē, dziedošās dvīnes Ana un Katrīne Drozdovičas nebija skubināmas, jo tādi tiešām ir, proti, šonedēļ bija paredzēta viņu otrā videoklipa filmēšana, drīz kluba «Coyote Fly» telpās tiks oficiāli prezentēts arī pirmais klips, septembra vidū – arī viss albums, kura veicināšanai apritē tiks laists otrais klips. Dvīņu debijas CD būšot angliski, aranžējumus veidojuši vairāki autori, taču visas melodijas un teksti būšot pašu meiteņu radīti.

Māsas septembrī atsāks arī mācības – RSEBAA jeb Rīgas Starptautiskajā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolā. «Programma saucas audiovizuālā māksla: tajā ietilpst gan producēšana, gan scenāriju veidošana, gan operatoru māksla. Mums gan būs vēl jāizvēlas konkrētais virziens, nav vēl īsti precizēts, ko kura no mums [mācīsies], bet plāns ir izvēlēties dažādas profesijas,» klāstīja dvīnes. »VZ« jau rakstīja, ka jūlija beigās prezentēta māsu Drozdoviču veidotā apģērbu kolekcija – plānu nākotnei viņām netrūkst.