Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Olimpietis Samoilovs šķīries no draudzenes

© no personīgā arhīva

Šosezon pludmales volejbolistam Aleksandram Samoilovam sacensībās diez ko labi neiet – godalgotas vietas izpaliek. Izrādās, ka arī sportista personiskajā dzīvē klājas līdzīgi – nesen viņš pašķīries no savas draudzenes Jeļenas Vavilovas.

Pirmā vēsts, kas liecināja par populārā «bīčvolejbolista» Aleksandra Samoilova (26) un simpātiskās gaišmates Jeļenas Vavilovas (24) attiecību skumjajām beigām, bija meitenes paziņu ierakstītais viņas profilā sociālajā tīklā «Twitter», proti, «Ļenočka atkal ir kļuvusi par iekārojamu līgavu».

Vavilova »VZ« apliecināja, ka pielikusi punktu šīm attiecībām jau vairāk nekā pirms mēneša, taču, vaicājot par konkrētiem iemesliem šādai rīcībai, bija izvairīga: «Ja [Aleksandrs] gribēs, pats par to pastāstīs.»

Samoilovs »VZ« atzina, ka nu atkal esot brīvs puisis un ar ļoti lielu cieņu izteicās par savu bijušo draudzeni Ļenu. Kāds bija šķiršanās iemesls? «Ir ļoti grūti veidot attiecības no attāluma. Viņa tagad dzīvo Kijevā, es pats visu laiku esmu sacensībās, tas laikam arī bija galvenais iemesls,» sarunā ar »VZ« prātoja Samoilovs. Viņš kategoriski noraidīja aizdomas, ka šīs attiecības bijis kāds PR triks: «Ļena bija pirmā meitene, ar ko es dzīvoju kopā – tas nebija nekāds joks!»

Abu attiecības nopietnā gultnē ilga teju gadu. No »VZ« uzklausījusi sportista skaidrojumu par attiecību beigu iemeslu, Jeļena palika domīga: «Atrašanās dažādās valstīs gan nav tas īstais iemesls, bet, ja viņš tā saka, lai tā būtu... Viņš ir ļoti labs cilvēks, taču mums nav pa ceļam.»