Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Uz "Jauno vilni" dodas pat tiesātie un nenotiesātie

© F64

Jūrmalā notiekošā festivāla «Jaunais vilnis» desmitās jubilejas pasākuma atklāšanu kuplā skaitā apmeklēja gan Krievijas spožākās zvaigznes, gan pašmāju elite.

Neskatoties uz dārgajām biļetēm, VIP loža un pirmās rindas pulcēja ietekmīgākos valsts uzņēmējus un politiķus. Arī tādus, kuriem ir visai šaubīga reputācija.

KUR TAD CIGĀRS?

Pa sarkano (patiesībā –zaļo) paklāju ieejas virzienā uz VIP zonu lepni soļoja odiozais miljonārs Jūlijs Krūmiņš. Brīnumainā kārtā šoreiz vīrietis bija aizmirsis aizkūpināt sev tik ierasto cigāru.

KUR NU BEZ VIŅIEM...

Arī finansiālās problēmās nonākusī miljonāre Irēna Pulkinena ar savu dzīvesdraugu Oskaru Barševski senioru nelaida garām desmitā «Jaunā viļņa» atklāšanas pasākumu. Uz abiem paskatoties, ij nepateiksi, ka pie mums (un arī viņiem pašiem personiski) valdītu krīze...

PIRMAJĀS RINDĀS

Politiķis Ainārs Šlesers pasākumu apmeklēja kopā ar sievu Inesi un vecāko dēlu Edvardu. Saeimas deputāta ģimene par naudas trūkumu acīm redzami sūdzēties nevar, jo koncertu vēroja, sēžot pirmajās rindās.

LĒNĀ GAITĀ

Akciju sabiedrības «Latvijas gāze» padomes priekšsēdētāja vietnieks Juris

Savickis, neskatoties uz to, ka Dzintaru koncertzālē pasākums jau bija sācies, uz to ieradās nesteidzīgā gaitā.

IECELTA SAULĪTĒ

Modes māksliniece Elita Patmalniece smaidīga soļoja pa paklāju: viņa tikusi slavas saulītē, jo beigu galā festivāla galvenais režisors Aleksandrs Rezvins mūsu valsts pārstāvei LieneiCandy atļāva startēt vairākos Patmalnieces darinātos tērpus.

TUVĀK BĀRAM

Uzņēmēju, kādreizējo Privatizācijas aģentūras šefu Jāni Nagli ar viņa kundzi Kristīni Dupati »VZ« sastapa netālu no teritorijā izvietotajiem bāriem un uzkodu stendiem. Arī pērn Naglis galvenokārt apgrozījās tieši šeit.

VISS BALTĀ

Kopā ar miljonāriem Irēnu Pulkinenu un Oskaru Barševski uz «Jauno vilni» soļoja arī savulaik par zināmām lietām tiesātais Ingus Tūns. Tiesa, pietuvojoties ieejai, Tūns devās pa priekšu, atļaujot saviem draugiem uz pasākumu ierasties ar laika nobīdi.

IERASTAIS APMEKLĒTĀJS

Kā jau katru gadu, arī šo festivālu nelaida garām savulaik par reketa karali dēvētais uzņēmējs Ivans Haritonovs.

TIEKAS AR ZVAIGZNĒM

Arī bijušais «Bankas Baltija» šefs Aleksandrs Lavents ieradās uz šā gada «Jaunā viļņa» atklāšanas pasākumu. Viņš koncertu vēroja pirmajās rindās un izmantoja iespēju parunāt ar Krievijas estrādes zvaigznēm.

JAUNA SPĒĻMANTA

Pašmāju mūziķis Jānis Stībelis steidza atrādīt savu jauno mobilo telefonu. Tiesa, Stībeļa sakaru līdzeklis uz Krievijas mākslinieku ceturtās paaudzes «iPod» fona izskatījās pēc samērā nožēlojama štrunta...

KRIEVIEM PATĪK

Neskatoties uz to, ka pagājušajā gadā mūsu grupa «PeR» bija visai tālu no goda pjedestāla, šo gadu puiši var izbaudīt ar smaidu. Festivāla režisors mūsējos ir novērtējis atzinīgi, un grupa tika uzaicināta uzstāties vairākos «Jaunā viļņa» oficiālajos ballīšu pasākumos.

MŪZAI APNĪK!

Šogad festivāls ir atguvis savu mūzu Allu Pugačovu, tiesa, atklāšanas pasākumā mūza neuzkavējās līdz beigām. Uz skatuves uznākot Sīlam, primadonna pameta savu sēdvietu skatītāju zālē un devās prom no koncerta, nemaz nesagaidot tā beigas. Tostarp – arī sava bijušā vīra Filipa Kirkorova iznācienu uz skatuves.