Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Godmaņa draudzene kļūst pozitīva

© F64

Arī Eiroparlamenta deputāts Ivars Godmanis pirms nedēļas sestdienā kopā ar savu draudzeni, Iekšlietu ministrijas valsts sekretāri Ilzi Pētersoni, sēžot VIP zonā, baudīja šīs vasaras lielākā Latvijas festivāla gaisotni.

Kamēr Godmanis, manot fotogrāfus, kā parasti, sēdēja sarauktu pieri, viņa Dūda (tā savu draudzeni dēvē pats ekspremjers) smaidīga devās nelielā pastaigā pa festivāla teritoriju.

Ministrijas vadītāja dodas brīvsolī

Festivāla «Positivus 2011» teritorijā politiķis Ivars Godmanis kopā ar savu draudzeni, Iekšlietu ministrijas valsts sekretāri (patiesībā tieši viņa šobrīd šajā struktūrā ir galvenā) Ilzi Pētersoni ieradās sestdienas pēcpusdienā. Ieķērusies savam mīļotajam elkonī, Pētersone kopā ar Godmani smaidīgi devās VIP telts virzienā. Sākotnēji pārītis sēdēja viens otram cieši blakus, bet, uzrodoties fotogrāfiem, Godmanis sadrūma un pārsēdās nostāk. Savukārt Pētersone festivāla gaisotni baudīja smaidot un malkojot sulu. Aptuveni pēc stundas viņa pameta Godmani pļāpājam ar teltī satiktu paziņu un vienatnē devās nelielā pastaigā pa teritoriju.

Jāatgādina, ka šā gada sākumā tika šķirta bijušā premjera Ivara Godmaņa (59) un viņa sievas Ramonas Godmanes (56) laulība. Godmanis jau kopš 2009. gada ir kopā ar par sevi 24 gadus jaunāko Pētersoni. Abi iepazinās 2007. gadā, kad Godmanis kļuva par iekšlietu ministru.

PĒC VECA PARADUMA

Kaut arī Ivara Godmaņa un Ilzes Pētersones attiecības sen vairs nevienam nav noslēpums, uzrodoties fotogrāfiem, ekspremjers pārsēdās nostāk no savas mīļotās.

IZSKATĀS LAIMĪGA

Iekšlietu ministrijas valsts sekretārei Ilzei Pētersonei acīmredzami patika festivāla gaisotne: smaidot un nemaz neuztraucoties par visuresošajiem fotogrāfiem, viņa vienatnē mierīgi «inspicēja» teritoriju.