Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Bijušais izlases treneris Znaroks kopā ar ģimeni atpūšas Jūrmalā

© F64

Pirms gaidāmā «Jauna viļņa» Jūrmalā uzrodas arvien jaunas atpūtas un izklaides vietas: nesen ar vērienu tika atklāta pirmā privātā pludmale, bet pagājušajā nedēļā durvis vēra restorāns «Golden Coffee Club».

Jūrmalas atpūtnieku vidū iecienītā Jomas iela tagad būs bagātāka ar vēl vienu izklaides vietu – restorānu «Golden Coffe Club», kura īpašnieki ir Sergejs Pušnojs (viņš savulaik atvēra arī tādu leģendāru iestādi kā «Nautilus») un Irina Mihailova. Atklāšanās ballītē viesus gaidīja bagātīgi klāti ēdienu un dzērienu galdi, fonā skanēja dzīvā mūzika. Restorāna atklāšanas ballīti apmeklēja arī bijušais Latvijas hokeja izlases treneris Oļegs Znaroks kopā ar ģimeni. «Mana meita Valērija ir labos draugos ar šīs vietas menedžeri, kas mūs uzaicināja atnākt. Nolēmām ar ģimeni atnākt atpūsties,» »VZ« atklāja Znaroks. Kamēr Maskavas «Dinamo» treneris nesteidzīgi tērzēja ar paziņām, viņa meitas pozēja fotogrāfiem. Pasākuma laikā Znaroka jaunākā meita, pazīstamā modele Alise uzņēmās auklītes lomu kādu paziņu mazajai meitiņai.

Neraugoties uz to, ka vienlaikus ar restorāna atklāšanu norisinājās arī Maksima Galkina koncerts, īpašnieki par viesu trūkumu sūdzēties nevarēja. «Šī ir jauna atpūtas vieta, kur cilvēkiem būs iespēja labi pavadīt laiku ne tikai vasarā, bet arī ziemā. Protams, mēs gaidām festivālu «Jaunais vilnis», taču tas nav vienīgais peļņas avots. Šis festivāls Jūrmalā ir tikai vienu nedēļu, taču uzņēmumam ir jāstrādā un jāpelna visu gadu,» »VZ« norādīja Pušnojs.