Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Olimpietis Samoilovs ar draudzeni sākuši dzīvot kopā

© no personīgā arhīva

Viens no šā brīža labākajiem pludmales volejbolistiem Aleksandrs Samoilovs aizņemts, cīnoties Romā notiekošajā pasaules čempionātā, pēc tam būs mači citur, viņa draudzene Jeļena Vavilova jau ilgus mēnešus mitinās Ukrainas galvaspilsētā Kijevā, taču izrādās, ka tas netraucē abiem uzturēt labas un mīļas attiecības.

Abiem labi

Pludmales volejbolists, pēdējo olimpisko spēļu dalībnieks Aleksandrs Samoilovs jau kādu laiciņu ir kopā ar simpātisko Jeļenu Vavilovu – abus nespēj šķirt pat attālums, jo sportists lielāko daļu laika pavada, trenējoties ārzemēs (ziemā viņš kādus četrus mēnešus sabija Ēģiptē), bet Jeļena nu jau ilgāku laiku mitinās Kijevā. «[Rīgā] esam sākuši dzīvot kopā,» »VZ« apstiprināja Jeļena. «Kad viņš ir šeit, tad arī es atbraucu. Protams, kopā būšanas laiks nav ilgs – viņam, kā vienpadsmitos no rīta sākas treniņš, tā tas ilgst līdz septiņiem vakarā, taču tas ir labi, jo viens otram netraucējam, katrs var darīt savas lietas. Taču vispār – viņš ir ļoti, ļoti labs puisis!» par sportistu sajūsminātas atsauksmes saka Jeļena.

Pludmales volejbolista Aleksandra Samoilova draudzene Jeļena var gluži vai pa dienām uzskaitīt: bija sacensības Kazaņā, pēc tam viņš brauks uz Pekinu, tad uz Romu, varbūt pēc tam uz Rīgu utt. «Varbūt uz Romu es pat aizbraukšu ciemos. Vai uz Rīgu,» prāto Ļena.

Bizness Ukrainā

Pašai Ļenai burtiski jau augusta beigās Ukrainā plašākai tautai tiks prezentēts viņas bizness – interneta projekts «Showbiz.ua» (ukraiņiem gan tas testa versijā būs pieejams jau jūlijā), kurā būs daudz informācijas par sabiedrībā populāriem cilvēkiem, būs fotoreportāžas no Kijevas nakts dzīves notikumiem. «Ja kāds no mūsu vietējiem mūziķiem vēlēsies sevi parādīt plašākai auditorijai Ukrainas un Krievijas mūzikas tirgū, varēšu palīdzēt!» savējos neaizmirst sola Ļena.

Grib augstāko līmeni

Jeļena Vavilova ir maksimāliste: «Gribu, lai viss ir augstākajā līmenī. Pašlaik [interneta] vietne vēl tiek aktīvi papildināta, darbojas tikai testa režīmā, bet jau drīz tā tiks palaista tautās ar jau lielāku informācijas apjomu.»