Patiesība par Andri Kiviču

© Vakara Ziņas

Par atraktīvo un arī skandalozo mūziķi Andri Kiviču pēdējā laikā dzeltenajā presē lasītas visdažādākās lietas: it kā viņš pārcēlies dzīvot uz Rietumiem; it kā gatavojas šķirties no savas sievas Elīnas un vairs pat nenēsā laulības gredzenu u.tml. »VZ« izdevās sazināties ar pašu Kiviču, lai noskaidrotu patiesību par viņa gaitām.

Svešatnē būvē augstceltnes

Grupas «Z-Scars» līderis Andris Kivičs tiešām jau labu laiciņu dzīvo ārpus Latvijas robežām – viņš uzturas Lielbritānijai piederošajā Džersijas salā. «Latvijā sajutu deguma smaku un sapratu, ka jābrauc prom,» sarunā ar »VZ« klāsta Kivičs. Šobrīd mūziķis darbojas celtnieka arodā, desmit stundas dienā būvējot augstceltnes. «Nekad iepriekš gan nebiju varējis iedomāties, ka strādāt katru dienu ir tik smagi, it īpaši jau celtniecībā,» vaļsirdīgi atzīst Andris, kurš gan no pārbaudījumiem nebaidoties un to ilustrē ar kādu savai būtībai raksturīgu citātu: «Viegli ir tikai siltā dušā čurāt!»

Jāpiebilst, ka arī muzicēšanai Kivičs nav atmetis ar roku, – piektdienās un sestdienās viņa ģitāras skaņas pulcē vietējos mūzikas mīļotājus kādā no Džersijas bāriem.

Taisnojas par gredzenu

Uz jauno dzīvesvietu Džersijas salā Andris pārcēlās viens, jo sievai Elīnai nācās palikt Latvijā, lai absolvētu frizieru skolu. Elīna vēl nav pat bijusi apskatīt vīra jauno dzīvesvietu, un pagaidām tas arī neesot vajadzīgs, jo decembra beigās pašam Kivičam ir doma uz pāris mēnešiem atgriezties Latvijā.

Visu rakstu lasiet 9. oktobra Vakara Ziņas.

Svarīgākais