"Playboy" meitenei Rozītei gaidāms mazulis

© F64

Pirmā latviešu «Playboy» žurnāla vāka meitene Anna Rozīte apstiprinājusi jau vairāk nekā mēnesi klīstošās runas par savu grūtniecību.

«Tur vairs nav, ko slēpt, es tiešām esmu stāvoklī, un tā ir patiesība,» sarunā ar »VZ« atzīst Anna Rozīte. Taču sīkākus komentārus par ģimenes plānošanu Rozīte nevēlās komentēt.

Jau «Latvijas Modes un stila Gada balvu» apbalvošanas ceremonijas laikā TV raidījuma «Kinomānija» vadītājas Annas Rozītes ķermeņa aprises lika nojaust, ka viņa ir mātes cerībās, taču toreiz Rozīte šādas aizdomas vēl neapstiprināja, tiesa, arī nenoliedza. «Slēpt to vairs nav nozīmes: es tiešām esmu stāvoklī un gaidu mazuli,» tagad »VZ« beidzot apstiprināja Rozīte. Laimīgais notikums viņas dzīvē gaidāms vasaras vidū. Ar savu draugu Mārtiņu Kozlovski televīzijas dīva ir kopā vairāk nekā divarpus gadus, bet pazīstami ir daudz ilgāk. Vaicāta par nākotnes plāniem un to, vai mazuļa gaidīšana vainagosies ar kāzām, Rozīte no plašākiem komentāriem atturējās: «Es negribētu neko vairāk stāstīt par savu privāto dzīvi. Šobrīd manā dzīvē svarīgākais notikums ir gaidāmais bērniņš.»