Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Zatleri kāzu jubileju nosvin operā

© F64

Pēc operas dīvas Kristīnes Opolais koncerta sajūsmu par dzirdēto neslēpa arī Valsts prezidents Valdis Zatlers. «Es nevaru iedomāties labāku dāvanu mūsu kāzu dienā par šo koncertu,» raugoties uz savu kundzi Lilitu, teica prezidents.

Pēc prezidenta Valda Zatlera paziņojuma, ka notikušais Kristīnes Opolais koncerts iekritis viņa kāzu gadadienā, klātesošie sāka saukt «Rūgts!». Nedaudz patielējušies, valsts pirmais pāris formāli saskūpstījās, taču tas negāja cauri un cilvēki turpināja saukt «Rūgts!», un Zatleru pārim nekas cits neatlika, kā sabučoties gluži kā īstajā kāzu dienā.

Lilita un Valdis Zatleri »VZ« izteicās, ka koncerti kā dāvana svētkos nu jau kļūst par labu ģimenes tradīciju. «Ir liels prieks, ka Latvijā ir tik bagāta, augstas klases kultūras programma, kuru var sev dāvināt svētkos. Piemēram, manā vārdadienā kā dāvana bija tēva un dēla Osokinu koncerts,» atminējās prezidents. Kāzu jubilejas datums gan nav piemirsts arī pašu mājās – abu lielajā dienā prezidents ar kundzi viens otram esot sarūpējuši mīļas dāvanas.