Binnijas ballītē uzspēlē pat Vestards Šimkus

© F64

Baudot labu mūziku un skurbstot no vīna un dzīvesprieka, lustīgi nosvinēta uzņēmējas Binnijas Ārbergas skaistumkopšanas salona «BB Binnija» ceturtā dzimšanas diena.

Binniju ar savu klātbūtni pagodināja daudzas pašmāju slavenības, tostarp pasaulē atzītais pianists Vestards Šimkus, kurš, salona vadītājas sievišķīgā šarma savaldzināts, pat sēdās pie klavierēm.

PUSDIVOS NAKTĪ

«Tagad aiztaisiet ausis,» skaļu ovāciju pavadīts, apsēdies pie salonā esošajām, visticamāk, neuzskaņotajām klavierēm, klātesošos mudināja Vestards Šimkus. Protams, viņš nebija plānojis ballītē uzstāties, taču, kad pusdivos naktī Binnija viņu aicināja pie klavierēm, pianists viņai nespēja atteikt. Nospēlējis fragmentu no Džordža Gēršvina «Rapsodijas blūza stilā», Šimkus noteica, ka «par šo joku» Binnija viņam tagad parādā mūža abonementu roku masāžām...

LIEPĀJNIECE RĪGĀ

Latvijas 1. rokkafejnīcas koncertu, kā arī festivālu organizatori Maiju Kalniņu ar Binniju sapazīstinājusi Maijas māsa Zane Iškāne, kura kopš pērnās vasaras ir salona «BB Binnija» friziermeistare. «Es zināju, ka Liepājā ir vēji, ir jūra, ir rokkafejnīca, bet tagad es zinu, ka tur dzīvo arī «labais gariņš» Maija. Viņa ir ļoti īpašs cilvēks, un es ceru, ka mēs būsim draudzenes,» aicinot Maiju uz skatuves, teica salona īpašniece.

DZĪVES SVINĒŠANA – ar šādu devīzi Binnija Ārberga vada savu skaistumkopšanas salonu un dzīves svinēšanai ļauties ik gadu aicina arī savus tuvākos draugus.

PĒC SAVA KONCERTA

Jelgavā ballītē pie Binnijas ieradās dziedātāja Liene Šomase. Šoreiz viena, jo viņas draugs uzņēmējs Mārtiņš Samulis kopā ar abu meitiņu Gabrielu tai laikā vēroja Kailijas Minogas šovu «Arēnā Rīga». «Ar Binniju aci pret aci tikāmies tikai pirms divām nedēļām, taču viņa man vienmēr likusies dziļš, gudrs un emocionāli mīlošs cilvēks,» atzina jaunā māmiņa un Binnijai novēlēja pēc iespējas ātrāk satikt savu īsto un vienīgo.

VĀRA PUTRAS

Mūziķis Andris Kivičs un viņa draudzene saksofoniste Agnese Karpoviča nav jāmudina dzīves svinēšanai. «Jā, brīvdienas atļaujos kārtīgi «nokost», tāpēc arī presē par mani ir tāds priekšstats, ka esmu baigais uzdzīvotājs. Neviens jau nepajautā, ko daru pārējā laikā,» »VZ« pasūdzējās Kivičs un pastāstīja, ka ik pirmdienu viņš pulksten 10 ir baseinā, regulāri apmeklē svaru zāli, katru dienu spēlē ģitāru, kā arī ved dēlu uz dārziņu, vāra viņam putras un lasa priekšā grāmatas.

APZINĪGIE

Iemalkojuši pa kokteilim, Dailes teātra aktieris Intars Rešetins un viņa sieva, titula «Mis Latvija 2002» ieguvēja un kluba «Global Fitness» trenere Zanda Zariņa-Rešetina ballīti pameta īsi pirms pusnakts, jo abiem nākamajā rītā bija jāstrādā.

VIENS, AR MOBILO

Ieradies uz ballīti viens, Dailes teātra aktieris Ģirts Ķesteris sabučoja Binniju, patērzēja ar saviem teātra kolēģiem, izdancināja aktrisi Zani Vaļicku-Pētersoni un mirkli pirms došanās prom ļāvās noslēpumainām sms sarunām.

VISU VAKARU

Sarunās un dejās viens otra klātbūtni baudīja kino operators Andrejs Verhoustinskis un aktrise, LNT seriāla «Cerību iela 21» Rebekas lomas atveidotāja Zane Burnicka, kuri pie Binnijas bija ieradušies bez savām otrajām pusītēm.

Svarīgākais