''Erota" vadītājai lūdz autogrāfus uz ķermeņa

© F64

"Šā gada festivāls "Erots" ir veiksmīgi aizvadīts," tā vadītāja Sigita Delle neslēpa sajūsmu par šīm divām festivāla dienām.

Erotiskos priekšnesumus saskatījušies apmeklētāji nav likuši mieru arī «Erota» vadītājai Sigitai Dellei, taču viņai pielūdzēju aktīva uzmanība nav traucējusi. «Vai, tas īstenībā bija jauki! Man lūdza autogrāfus gan uz šā festivāla kalendāra, gan uz dažādām ķermeņa vietām. Es atstāju parakstus uz vēdera, krūtīm un pat kakla!» »VZ« smejoties stāsta Sigita. Uzmanības apliecinājumi viņai nav likuši justies neērti, turklāt kopā ar jauno sievieti festivālā bijusi arī ļoti kupla viņas draugu kompānija.

Sigitai par festivālu palikušas tikai labas atmiņas, arī «Erota» organizatori bijuši apmierināti ar viņas darbu. «Man «caur puķēm» lika noprast, ka arī nākamgad es varētu vadīt šo pasākumu. Es, protams, neatteikšos,» atklāj Sigita. Viņa bija apmierināta arī ar to, ka tikusi pie vairākām dāvanām no pasākumā pieejamās produkcijas tirgotājiem, it īpaši liels prieks bijis par rozā korseti. «Kad man šo korseti iedeva kā tērpu «Erota» vadīšanai, man tā uzreiz iepatikās. To man arī uzdāvināja,» priecājās Sigita.

PĀRSTEIGUMS

Dejotājas Miho Lesteras priekšnesuma laikā pēkšņi tika pārtraukta mūzikas atskaņošana, «Erota» vadītāja Sigita Delle uz skatuves uznāca ar diviem apsargiem, kas sagrāba dejotāju un vilka prom no skatuves. Šajā brīdī visi bija apstulbuši un, tikai parādoties uz skatuves tortei, atviegloti nopūtās – izrādījās, ka tik ekstravagantā veidā dejotāja sveikta dzimšanas dienā.

Svarīgākais