Auškāpi uz Venecuēlu līdzi ņēmuši arī auklīti

© F64

Jau pirms pusotra gada «Teātra bāra» īpašnieks Dāvis Auškāps ar sievu, «Prāta vētras» menedžeri Aiju Auškāpu par savu mītnes zemi Latvijas aukstajos gadalaikos noskatīja Venecuēlu. Šobrīd laulātie atkal ir šajā zemē, turklāt līdzi ņēmuši arī auklīti.

«Teātra bāra» īpašnieks Dāvis Auškāps pirms kāda laika atvēra savu biznesu Venecuēlai piederošajā Margaritas salā un, iestājoties rudens-ziemas periodam Latvijā, kopā ar ģimeni dodas to pārraudzīt. Šoreiz kopā ar viņu devusies sieva Aija (meitas uzvārdā Grimze), pusotrgadīgā meitiņa Nora, kā arī viņas auklīte Signe Markvarte, kura šos pienākumus pildīja arī Latvijā.

Šis fakts nāca klajā pavisam nejauši – izrādās, ka Markvarte ir grupas

«Z-Scars» pati pirmā fane no pašas pirmās tās pastāvēšanas dienas (vismaz tā izteicās grupas līderis An­dris Kivičs). Savējos viņa nebija aizmirsusi arī tālajā zemē, no Venecuēlas grupai tās desmitgades labāko dziesmu izlases prezentācijā atsūtot torti. Protams, diez vai torte atceļojusi no Venecuēlas – Markvarte bija palūgusi saviem draugiem Rīgā, lai to iegādājas šeit un viņas vārdā uzdāvina mūziķiem.

Svarīgākais