Šķēpmetējs Vasiļevskis šķiras no sievas

© F64

Ārēji nevainojamā pāra – šķēpmetēja Vadima Vasiļevska un viņa sievas, mākslinieces Aritas Ozolas (tagad Vasiļevskas) – laulības dzīve ir izjukusi. Abi precēta pāra statusā nebija pat pāris gadus.

Vai jaunas attiecības?

Olimpiskās sudraba medaļas šķēpmešanā ieguvējs Vadims Vasiļevskis »VZ« pastāstīja, ka šķiršanās dokumenti tiks nokārti līdz pavasarim. Par personīgo gan viņš negribēja izpausties. «Es par to negribu runāt. To varbūt vēlāk. Kopā ar sievu nedzīvojam, bet arī šķiršanās oficiāli vēl nav nokārtota,» sacīja Vasiļevskis, kurš aizvadītās nedēļas nogalē kā žūrijas pārstāvis piedalījās ielu vingrotāju sacensībās tirdzniecības centrā «Spice». Tur viņš bija manāms kopā ar gados jauno aerobikas treneri Kristīni Potocku. To, vai viņam ir jauna draudzene, Vasiļevskis nevēlējās stāstīt.

Internetā iepazītā laime

Ar sievu Aritu Ozolu šķēpmetējs iepazinās interneta iepazīšanās vietnē «oho.lv» un pēc aptuveni pusotra gada, 2008. gada 23. februārī, apprecējās. Vēlāk intervijās nekas neliecināja, ka viņu laulības dzīvē būtu kādas ēnas puses. Abu ģimenē piedzima meitiņa Raila, kurai patlaban ir nedaudz vairāk par gadu. «Jā, patiešām mūsu ģimenē šobrīd ir problēmas, bet sīkāk to komentēt nevēlos,» «VZ» pauda Arita Vasiļevska.

Neveicas mīlā, veicas sportā

Ģimenes dzīvē Vasiļevskim kaut kas sagājis šķērsām, bet vismaz ar sportu viss kārtībā. Salīdzinot ar pagājušo gadu, kad sportistu vajāja traumas, patlaban Vasiļevskis ir labā formā. Laiku pakavējies Latvijā, viņš kopā ar šķēpmetējiem Kovaliem un citiem atlētiem devies uz nometni Polijā, kur uzturēsies turpmākās divas nedēļas. Aktīvi treniņi norit arī Latvijā. «Pašlaik jūtos labi. Svars ir nomests, salīdzinot ar pagājušo gadu. Pēc traumām, kas man bija – jo lielāks svars, jo lielāks trieciens vārīgajām vietām. Jutos labi, taču bija nepietiekams ātrums,» »VZ« pauda Vasiļevskis.

Svarīgākais