Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Izšķīries mūziķu Baronu pāris

© VZ arhīvs

Pirms pāris nedēļām atklātībā nāca informācija, ka dziedātāja Agnese Barone pārcēlusies uz dzīvi Amerikā. Izrādās, ka viņu ar Latviju vairs nesaista nekādas oficiālas saites – ar vīru, pazīstamo mūzikas producentu un ģitāristu Andri Baronu viņa ir šķīrusies.

Pavēsta par šķiršanos

Pēc »VZ« publicētās informācijas, ka Agnese Barone uz neatgriešanos aizbraukusi no Latvijas, tika saņemts e-pasts no kādas Marikas Barones – ar informācijas precizējumu, ka «esam piemirsuši tādu nebūtisku faktu», ka Andris (36) un Agnese Barone (33) ir šķīrušies un tāpēc būtu jālieto epiteti «bijušais vīrs» un «bijusī sieva». «Cilvēki šķiras – gan populāri, gan nepopulāri, un, ja nu reiz ir nolemts par kādu cilvēku rakstīt aktuālu informāciju, būtu vēlams to uzrakstīt korekti. Vai arī šis fakts tiešām nebija zināms?» taujā Marika Barone.

Pārsteigts par «informatori»

Studijas «Rija» skaņu un dublāžas režisors Andris Barons »VZ« apliecināja: «Jā, mēs esam šķīrušies. Jau diezgan ilgu laiku. Oficiāli − jau vismaz divus gadus.» Viņš nespēja noticēt, ka šo informāciju piegādājusi Marika Barone: «Tas man tiešām ir pārsteigums, ka viņa jums ko tādu raksta...» »VZ« taujāts, kas ir Marika Barone, mūziķis sāka smieties un vēlreiz atkārtoja: «Jā, tas man ir pārsteigums!» Barons atturējās atklāt savu iespējamo radniecību ar Mariku, vien nosmēja, ka nav apprecējies un tā neesot viņa jaunā sieva. Bet radiniece ir. «Nu jā, tā var saprast, bet neko vairāk es nekomentēšu,» viņš noteica.

Uz Ameriku, uz neatgriešanos

»VZ« jau rakstīja, ka savulaik pazīstamā dziedātāja Agnese Barone (meitas uzvārdā Pataraja), kura pēdējos gadus bija nozudusi no estrādes skatuves un strādāja par vokālo pedagoģi Marijas Naumovas bērnu un jauniešu studijā «MarieN Studio», pērn kopā ar meitu Viktoriju (13) ir aizbraukusi uz Ameriku. Par aizbraukšanas iemesliem dziedātāja no sīkākiem komentāriem atturas. Neoficiāli zināms vien tas, ka viņa apmetusies pie savas jaunākās māsas, kura jau vairākus gadus dzīvo un strādā ASV. Savukārt Andris Barons nesen sabiedrībā jau manīts ar jaunu draudzeni.