Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Varim Vētram jauna mīla

© F64

Pazīstamais aktieris, režisors, uzņēmējs un šova «Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas» dalībnieks Varis Vētra, kurš jau daudzus gadus bauda brīva vīrieša statusu, pēdējā laikā vairākkārt redzēts kopā ar kādu simpātisku gaišmati. Kā noskaidroja »VZ«, jaunā sieviete ir Sanita Bankava, kas ir par viņu 20 gadus jaunāka.

Pēdējoreiz aktieris un nu jau arī dziedātājs Varis Vētra (55) kopā ar kādu gaišmati redzēts pagājušajā ceturtdienā Dailes teātrī apmeklējam režisora Dž. Dž. Džilindžera izrādes «Ar vīru nav viegli» ģenerālmēģinājumu, sauktu arī par «preses izrādi». Arī iepriekš abi manīti kopā. Acīmredzot abu attiecības vairs nav slēpjamas, ja reiz viņi apmeklēja pasākumu, kurā parasti ierodas arī liels skaits dažādu mediju pārstāvju.

»VZ« izdevās noskaidrot, ka Vētras jaunā pavadone Sanita Bankava (35) strādā Lielbritānijas vēstniecībā Rīgā, ir arī «UK Trade & Investment» pārstāvniecības Baltijā vecākā konsultante. Pēc neoficiālas informācijas, vismaz formāli viņa joprojām precējusies ar SIA «IB Versija» dibinātāju un īpašnieku, skaņu režisoru Ivo Bankavu (38) – nav ziņu, ka šī laulība būtu šķirta. Bērnu šajā laulībā nav.

Neapstiprina, bet arī nenoliedz

Pats aktieris gan apstiprināt faktu par jaunajām attiecībām vai sniegt kaut kādus sīkākus komentārus nesteidza. «Nezinu, es tiešām nezinu. Es esmu kopā ar smuku gaišmati... Es nezinu,» vaicāts par savu tā vakara pavadoni izrādes «Ar vīru nav viegli» ģenerālmēģinājumā, telefonsarunā ar »VZ« saminstinājās Vētra. Pēc tam viņš visai jautrā tonī teica: «Es nezinu, bet man tagad uz divām stundām jāiet uz ierakstu – piezvaniet vēlāk, un kaut ko izdomāsim.» Sarunātajā laikā aktieris tik tiešām atbildēja uz »VZ« telefonzvanu, tomēr neko par savu gaišmataino pavadoni stāstīt nebija gatavs (vai varbūt vēl nebija saskaņojis viedokļus). «Es taču drīkstu arī neko nekomentēt, vai ne? Man vienkārši ir apnicis, ja ko jautā un tad gari jāskaidro, kas un kā. Es arī šodien esmu noguris. Tāpēc es šoreiz neko nekomentēšu,» laipnību nezaudējis, no plašākiem skaidrojumiem tomēr atteicās aktieris.

Aiz muguras jau divas laulības

Omulīgais aktieris Vētra oficiāli ir brīva vīrieša statusā, un bulvārprese itin bieži mēģinājusi viņam piedēvēt dažādas attiecības. Piemēram, vēl nesen dažādi mediji rakstīja par Vētras attiecībām ar Nacionālā teātra aktrisi Annu Klēveri (33), turklāt arī viņi paši neslēpa, ka ir viens otram īpaši cilvēki: tieši Klēvere esot kolēģi pamudinājusi piedalīties šovā «Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas» (Vētra tajā piedalījās kopā ar Olgu Rajecku), kā arī iedvesmojusi un sniegusi padomu viņa jaunā albuma «Pārdodu vēju un zirgu vēl klāt...» tapšanā un prezentācijas koncertā pagājušā gada nogalē. Rokās sadevušies, abi kopā apmeklēja arī šova noslēguma ballīti viesnīcā «Albert Hotel». Tiesa, sarunās ar žurnālistiem Vētra gan noliedzis, ka abi būtu pāris.

Jāpiebilst, ka Klēvere jau vairāk nekā desmit gadu ir precējusies ar aktieri, populārā seriāla «UgunsGrēks» bārmeņa Gunāra lomas atveidotāju Egilu Melbārdi, ar kuru iepazinušies, kopā studējot Latvijas Kultūras akadēmijā. Vairāk nekā gadu laulātie gan dzīvo atsevišķi, tomēr kopīgi audzina abu dēlu Gustavu. Savukārt Vētram aiz muguras ir divas laulības, kurās kopumā dzimuši četri bērni. Lielā sieviešu mīlnieka kontā ir arī pirms pieciem gadiem paparaci «fiksētas attiecības» ar televīzijas režisori un kādreizējo TV dīvu Žaklīnu Cinovsku, rīta agrumā abiem kopā iznākam no aktiera mājas Berģos. Tiesa, gan Vētra, gan Cinovska arī šo informāciju un fotogrāfiju autentiskumu toreiz mēģināja noliegt.