"Vice Misis Latvija" Dēnava pārdod dzīvokli Teikā

© F64

Dzīves apstākļus mainīt nolēmusi «Vice Misis Latvija '99» un šova «Dziedi ar zvaigzni» dalībniece Dace Dēnava, kas nesen pārdošanā izlikusi vienistabas dzīvokli Teikā.

Sabiedrībā pazīstamās Daces Dēnavas dzīvokļa pārdošanas cena gan ir visai augsta – 28 000 eiro. «Man nav kur steigties. Ja nenopirks – nenopirks. Ievēroju, ka piedāvājums no šī rajona ir ļoti mazs,» šo darījumu »VZ« komentēja Dēnava. Par pārdošanas iemesliem gan viņa nevēlējās runāt.

Pēc dalības šovā «Dziedi ar zvaigzni» Dēnava kādu laiku dzīvoja Bulgārijā, kur darbs bija viņas otrai pusei, bet vēlāk atgriezās Latvijā. Jautāta, vai īpašuma pārdošana saistīta ar aizbraukšanu, viņa tikai noteica: «Kas zina...» Atgriežoties no Bulgārijas, bijusī šova dalībniece darbojās restorānu un viesnīcu asociācijā, bet patlaban viņas darbs ir Izglītības un zinātnes ministrijas paspārnē esošajā bezpeļņas organizācijā AFS, kas nodrošina starpkultūru mācīšanās iespējas, lai palīdzētu cilvēkiem attīstīt zināšanas, iemaņas un sapratni, kas nepieciešamas, lai radītu taisnīgāku un mierpilnāku pasauli. Darbs saistīts ar jauniešu pasākumu rīkošanu un viesskolēnu izmitināšanu Latvijā. Jautāta, vai šovbiznesam atmests ar roku, Dēnava atbildēja noraidoši, tomēr arī par šo tēmu neko sīkāk skaidrot nevēlējās.

Dace Dēnava neslēpj sajūsmu par savu pašreizējo nodarbošanos, apbrīnojot, ka jauniešiem ir tik daudz iniciatīvas un apņēmības, lai dotos mācīties uz svešu valsti. Par saviem nākotnes plāniem viņa gan nerunā.

Svarīgākais