Vai "Dinamo" vārtsargs Lūsiņš precēs Kaupera radinieci?

© F64

Pagājušā gada nogalē tikai pēc trim aizvadītām spēlēm par Rīgas «Dinamo» fanu varoni kļuva komandas trešais vārtsargs Edgars Lūsiņš. Iespējams, viņš nokļūs bulvārpreses intereses epicentrā ne tikai hokeja spēlēšanas dēļ – pēc »VZ« rīcībā esošās informācijas, Lūsiņa draudzene Diāna ir «Prāta vētras» solista Renāra Kaupera radiniece.

Par Rīgas «Dinamo» trešo vārtsargu Edgaru Lūsiņu zināms nav īpaši daudz – 26 gados viņa CV joprojām ir patukšs. Profesionāli spēlēt sācis pirms desmit gadiem – sargājis vārtus Daugavpils «Stalkers», pabijis dažos Ziemeļamerikas klubos, vēlāk – «ASK/Ogre» un «Rīga 2000» sastāvos, savukārt «Dinamo» rindās sev par lielu pārsteigumu uzaicināts, kad gatavojās noslēgt stabilu līgumu ar kādu Vācijas klubu.

Kas attiecas uz privāto dzīvi, Lūsiņš ir noslēpumains. Kādā intervijā viņš gan izteicies, ka drīzumā gatavojas iestūrēt laulības ostā – vārtsargam ir draudzene, kas strādājot kriminālpolicijā un ar kuru drīzumā sportists gatavojas sakārtot kopdzīvi oficiālā līmenī, taču tuvāk skaidrojumi nav sekojuši. Ar pašu Lūsiņu un viņa draudzeni »VZ« sazināties neizdevās, tomēr, cik izdevās noskaidrot, draudzeni sauc Diāna, un klīst runas, ka viņa ir grupas «Prāta vētra» vokālista Renāra Kaupera sievas Agneses māsa.

»VZ« jautāta par radinieci, Agnese Kaupere gan saminstinājās: «Nē, viņa nav gluži mana māsa.» Pēc tam viņa jau striktāk noteica, ka tādas māsas Diānas viņai neesot, un steigšus atvadījās, tomēr ļaujot nospriest, ka gluži svešiniece Lūsiņa draudzene viņai nav, – iespējams, pusmāsa vai kāda cita radiniece.

Svarīgākais