Gada attiecības - dvīņi, bēbji, noraidījums

© F64

Par sabiedrības un, protams, pašu vecāku gaidītāko ģimenes pieaugumu šogad kļuva slavenā aktieru pāra Ilzes Ķuzules un Artūra Skrastiņa gaidības.

19. aprīļa rītā Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas Dzemdību nodaļā tās rezultējās ar dvīņiem – zēnu Maratu un meitu Emīliju. Iesākumā abi bērniņus rūpīgi slēpa no sabiedrības pārmērīgās uzmanības, taču vēlāk dvīņi kopā ar mammu jau bija manāmi pat dažos saviesīgos pasākumos. Šobrīd gan Ķuzule-Skrastiņa, gan viņas vīrs jau ir atgriezušies aktīvajā darbībā un abi, kā vienmēr, ir teicamā formā.

GADA BĒBJI

Dziedātājas kļūst par māmiņām

Šogad par ģimenes pieaugumu parūpējās arī vairākas populāras latviešu dziedātājas. Pirmā to paveica Liene Šomase, kura par savu grūtniecību izziņoja ar preses relīzes starpniecību, kā starpniekus piesaistot viņu pārstāvošo ierakstu kompāniju «Mikrofona ieraksti» – meitiņa Gabriela dzima jūnija beigās, un mamma jau atkal ir uz lielās skatuves. Nākamā bija pašlaik lielākoties Francijā mītošā Marija Naumova – viņas dēlēns nāca pasaulē 12. septembra naktī. Savu pirmdzimto Parīzē ar visu ģimeni dzīvojošā dziedātāja sagaidīja 37 gadu vecumā. Pie savas otrās atvases tikusi arī Madara Celma, par māti nu jau vajadzētu būt kļuvušai (vai arī tas tūlīt notiks) arī «Tribes Of The City» vokālistei Ksenijai Sundejevai. Savukārt nākamā gada sākumā par māmiņu kļūs Jenny May jeb Maija Stuģe, kura gan joprojām aktīvi piedalās dažādos pasākumos.

GADA NORAIDĪJUMS

«Dinamo» kapteinis Ozoliņš pamet sievu

Kā zibens spēriens no skaidrām debesīm – tā varētu raksturot ziņu, ka Rīgas «Dinamo» komandas kapteinis Sandis Ozoliņš tiesā iesniedzis laulības šķiršanas pieteikumu. Ar sievu Sandru viņš bija precējies teju 18 gadus, turklāt abi bija draudzējušies jau kopš skolas laikiem, tāpēc šis solis tika uztverts kā sensācija. Sieva bija līdzās pašos smagākajos Ozoliņa dzīves un karjeras brīžos: gan smaga ceļgala savainojuma gūšanas laikā, gan viņa depresijas un alkoholisma periodos, ģimenē aug divi dēli, taču – nekā, nu katrs iet savu ceļu. Vai šķiršanās notika tāpēc, ka Ozoliņš bija uzsācis romānu ar par sevi desmit gadus jaunāko TV dīvu Annu Lieckalniņu (27), grūti pateikt. Cik novērots, vismaz Lieckalniņai tā gribētos domāt, taču latvju hokeja ikonai, šķiet, ir cits viedoklis...

GADA «GOLS»

Dinamieši uzlabo demogrāfisko situāciju

Rīgas «Dinamo» hokejisti šogad bija uzmanības epicentrā, tāpēc nav brīnums, ka netika laisti garām sīkumi arī no viņu personīgās dzīves. Daži ne tikai trāpīgi apšaudīja hokeja vārtus, bet parūpējās arī par ģimenes pieaugumu.

Šogad īsi pirms olimpiskajām spēlēm pēcnācēju izdevās sagaidīt Laurim Dārziņam, kurš turklāt paguva būt klāt gan šajā svarīgajā brīdī, gan arī piedalīties olimpiādē. Ar vēl lielāku trāpīgumu izcēlās Dārziņa maiņas partneris Miķelis Rēdlihs, kura meitiņa piedzima akurāt 19. maija rītā – kā zināms, Rīgas «Dinamo» rindās un arī izlasē Rēdlihs spēlē tieši ar 19. numuru. Tiesa, svarīgā notikuma dēļ Rēdliham jaunākajam nācās izlaist pasaules čempionātu. Latvijas izlases vārtsargs Edgars Masaļskis ģimenē pieaugumu sagaidīja vasaras vidū, savukārt uzbrucējs Mārtiņš Karsums pie pirmdzimtā tika rudenī.

Svarīgākais