Dukura draudzene ceļu uz slavu mēro caur kailumu

© F64

Šova «Dziedošās ģimenes» friziere Inese Sproģe (22) pēdējo divu mēnešu laikā piedzīvojusi īstu kāpienu pretī slavai: uz īsu brīdi viņai izdevās pabūt pie jaunā dziedātāja Mika Dukura sāniem, bet nu viņa ir iekļuvusi arī slavenā erotisko fotogrāfiju meistara Sergeja Kondrašina jaunajā kalendārā.

Pirms kāda laika preses slejās nokļuva jauns mīlas pāris: jaunais dziedātājs Miks Dukurs un friziere Inese Sproģe. Tiesa, Sproģes triumfs bija īss, jo pēc pāris nedēļām Dukurs sabiedrībā parādījās ar jaunu meiteni pie sāniem. Savu (īslaicīgās?) slavas gājienu meitene gan sāka jau pavasarī, piesakoties kļūt par fotogrāfa Sergeja Kondrašina erotiskā kalendāra modeli un vērtēšanai nosūtot bildes, kas jau bija ārpus tiem rāmjiem, ko mēdz apzīmēt ar «viegli erotiskas». Tiekot starp finālistēm un filmējoties savdabīgā realitātes šovā «Calendar Live» (to aizvien var redzēt «Ren TV Baltija»), meitene izskatās vispārliecinošāk un nevienā situācijā neizrāda mulsumu. Oktobrī Sproģe pozēja kaila uz latviešu valodā iznākošā žurnāla «Playboy» vāka: atšķirībā no pirmās «Playboy» modeles Annas Rozītes viņa bija daudz atklātāka, un žurnāla lappusēs meitenes kailās krūtis redzamas visā krāšņumā. Protams, augstākais sasniegums ir iekļūšana Kondrašina jaunākā kalendāra lappusēs. Taču, ja neskaita vēl kādus trīs pašmāju žurnālus, Sproģei iespēju publiski sevi šādā veidā apliecināt, proti, atkailināties, vairs nav. Tātad visai drīz viņa atkal būs tikai friziere, kas savulaik pozējusi kaila.

UZVARAS MIRKLIS

Pulcējoties izsmalcinātiem viesiem, tika prezentēts fotogrāfa Sergeja Kondrašina jaunais erotiskais kalendārs, kur viena no modelēm ir arī friziere Inese Sproģe. Esot uz skatuves, meitene no prieka burtiski staroja.

Piedaloties «Calendar Live» šovā, Sproģe no pārējām meitenēm atšķiras ar to, ka visus uzdevumus izpildīja bez īpaša mulsuma. Arī puskailai fotografēties «Radio 101» studijā meitenei nebija nekādu problēmu.

DAUDZ ATKLĀTĀKA

Kļūdama par otro žurnāla «Playboy» latvieša izdevuma vāka meiteni, Inese Sproģe negāja savas priekšgājējas pēdās, cenšoties noslēpties aiz auduma gabaliem, bet tieši otrādi – visā krāšņumā izrādīja savus dotumus.

Svarīgākais