Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Sončika beidzot sākusi strādāt

© F64

Ballīšu karaliene Anete Sončika, šķiet, atradusi legālu veidu, kā ballēties un vienlaikus par to saņemt naudu: pagājušās nedēļas nogalē Brīvības ielā durvis vaļā vēra naktsklubs «Rai» (krievu valodā – paradīze), kur Sončika ir darbinieces statusā.

Ar vērienīgu atklāšanas ballīti un apmeklētāju saldēšanu pie durvīm vismaz stundu bijušā kluba «La Rocca» vietā darboties sācis klubs «Rai», kas pretendē kļūt analogs klubam ar šādu pašu nosaukumu Maskavā. Ņemot vērā to, ka šajās telpās par turpat esošās viesnīcas «Royal Casino Spa & Hotel Resort» administratori darbojas arī ballīšu karaliene Anete Sončika, atlika vien gaidīt, kad šī skandalozā būtne parādīsies atklāšanas ballītē. Ilgi gaidīt nenācās: nedaudz pēc pusnakts, ienākot pa kluba «Studio 69» ieeju, parādījās Sončika. Viņa aizlavījās līdz «Rai» īstajai ieejai un sabučojās ar kādu pie durvīm stāvošo draudzeni, bet pēc tam abas lēnā gaitā pārstaigāja kluba telpas, lai uzsmaidītu fotogrāfiem. Stiprā dzimuma pārstāvjus pie Sončikas sāniem visa vakara gaitā nemanīja – laikam jau līdz šim uzdzīvot kārā blondīne kļuvusi ievērojami prātīgāka.

PIRMĀ DARBA NAKTS

Bruņojusies ar viesu sarakstu VIP zonai, Anete Sončika parādījās kluba «Studio 69» telpās, kas savienots ar tikko atvērto nakts klubu «Rai».

Pie kluba ieejas Anete Sončika sagaidīja kādu savu draudzeni, un abas, pozējot fotogrāfiem, izgāja cauri visām kluba telpām.

MEITENĒM PATĪK

Klubā kopā ar divām meitenēm atpūtās arī sportists un ekspolitiķis Viktors Ščerbatihs. Viņš, kā vienmēr smaidīgs un draudzīgi noskaņots, »VZ« atzina, ka klubs ir gana labs, bet galvenais, ka meitenēm te patīkot, tātad patiks arī viņam.

LAIKU LIEKI NETĒRĒ

Ballīti apmeklēja arī kolorītā radiogeiša Ieva Adamss (Ieva Zelmane), kuras pavadonis tovakar bija uzņēmējs Valentīns Jeremejevs. Ar viņu pāris stundu pirms ballītes fotogrāfa Sergeja Kondrašina kalendāra prezentācijas pasākumā radiogeišu iepazīstināja aģentūras «Miss Latvija» direktore Inta Fogele.