Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Moisejs atpūšas bez savas līgavas

© F64

Baudot brīvlaiku no mācībām Šveices pilsētā Lugāno, uz šova fināla tiešraidi ieradās arī dziedātājs Jānis Moisejs kopā ar kādu meiteni.

Izskatās, ka dziedātājs Jānis Moisejs ir kļuvis krietni noslēgtāks un nelabprāt ielaižas sarunās pat par to, kā sokas Šveicē. «Latvijā esmu kādas nepilnas divas nedēļas un būšu vēl kādu laiciņu šeit. Vienkārši šobrīd skolā ir brīvlaiks,» »VZ« pauda Moisejs. Nekādu īpašo plānu, viesojoties dzimtenē, neesot. Televizorā viņš redzējis divus «milžu cīņu» raidījumus, un, tā kā šajā šovā piedalās daudz Moisejam pazīstamu cilvēku, nolemts atnākt noskatīties finālu klātienē.

Kopā ar dziedātāju pasākumu apmeklēja arī kāda meitene, ar kuru Moisejs mēģināja izvairīties no fotogrāfiem. Jāatgādina, ka 2009. gada septembrī, dodoties uz Šveici, puisis fotogrāfiem smaidošs pozēja kopā ar savu ilggadējo draudzeni Līvu Veinbergu un pauda plānus par kāzām jau tuvāko trīs gadu laikā. Taču šoreiz pavadone nebija Līva. «Es negribētu komentēt, kas viņa ir, domāju, arī tā meitene negribētu neko komentēt,» »VZ« pauda Moisejs. Lūgts precizēt, kā dēvēt viņa pavadoni – par draudzeni vai vienkārši labu paziņu, šķiet, dziedātājs pats vēl īsti nebija izdomājis, kādu statusu piešķirt šai meitenei: «Nu jā, kaut kā tā var rakstīt...»

Foto/galva/moisejs/ moisejsliva

NEIZTURĒJA ATTĀLUMU?

2009. gadā, atvadoties no līgavas Līvas Veinbergas, lai dotos mācīties uz Šveici, dziedātājs Jānis Moisejs atzina, ka attālums viņu attiecībām būs pārbaudījums. Šķiet, ka attālums bijis pārāk liels šķērslis...

Foto/galva/moisejs/moisejsblond

KAS VIŅA IR?

Kopā ar kādu meiteni, kuras vārdu Jānis Moisejs nevēlējas izpaust, puisis aizvadītajā svētdienā apmeklēja šovu «Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas». Kāds ir meitenes statuss puiša dzīvē, šķiet, īsti definēt nespēj arī pats Moisejs.