Hokejista sievas ballīti apmeklē basketbolistu mīļotās

© F64

Ar ballīti un bērnu izklaidēm aizvadītajā nedēļas nogalē Tērbatas ielā, virs kluba «Dinamo» fanu bāra tika atklāta hokejista Kaspara Saulieša sievas Katrīnas solāriju studija. Visai kuplā skaitā šo atklāšanu apmeklēja arī basketbolistu mīļotās sievietes, ar kurām kopā Katrīna bieži dodas izklaidēties uz Vecrīgu.

Vīrs ļauj izvērsties

Smaidīga un ar lepnumu sejā Latvijas izlases hokejista Kaspara Saulieša sieva Katrīna »VZ« izrādīja jaunatklātās solārija studijas telpas. «Mēs ar Kasparu jau ilgāku laiku domājām par sava biznesa uzsākšanu. Pēc meitiņas piedzimšanas pagāja gads, un man negribējās atgriezties iepriekšējā darbā, jo gribēju vairāk laika veltīt ģimenei,» stāstīja Katrīna. Viņai arī pašai patīk labi izskatīties, tāpēc meitene bieži vien dodoties uz skaistumkopšanas saloniem, taču, apmeklējot solārijus, vienmēr bijusi problēma, kur uz to brīdi likt mazo meitiņu Keriju. Tā arī radusies ideja izveidot savu solārija studiju, kurā būtu arī bērnistaba. «Kaspars bija sajūsmā par šo salonu. Uz īsu brīdi viņš bija Latvijā, un mēs ģimenes lokā atzīmējām šī salona tapšanu,» stāstīja Katrīna. «Kamēr Kaspars bija prom, pašai nācās nodarboties arī ar mūsu dzīvokļa iekārtošanu. Viņam bija pārsteigums, ieraugot, kā viss izskatās. Man prieks, ka Kaspars ļauj man izvērsties un vienmēr ir sajūsmā par manu veikumu. Katru dienu sazvanāmies «skaipā», jo Kaspars ļoti ilgojas pēc ģimenes, īpaši pēc meitiņas. Jau nākamās nedēļas nogalē dosimies viņu apciemot uz Somiju,» priecīgi atklāja hokejista sieva.

Pošas uz Somiju

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Saulietis šo sezonu aizvada Somijas kluba Hemēnlinnas «HPK» rindās, un viņa dzīvesvieta ir ļoti klusā nostūrī. Galvenokārt tur esot redzami vien gados veci cilvēki. «Somijā obligāti pie katras dzīvokļu mājas jābūt bērnu laukumam. Tur, kur dzīvo Kaspars, kopumā atrodas vien sešas dzīvokļu mājas. Mums viesojoties Somijā, Kerija ir vienīgais bērns, tāpēc viņa valda pār sešiem rotaļu laukumiem,» smejoties stāstīja Katrīna. «Somi parasti par ģimeni domā pēc 30 gadu sasniegšanas, tāpēc daudziem ir pārsteigums, ka Kaspars, būdams tik jauns [viņam ir 23], jau ir tēvs.» Drīzumā dzīvošana Somijā, iespējams, kļūs jautrāka, jo uz Hemēnlinnu devies spēlēt arī Saulieša draugs Armands Bērziņš, līdzi ņemot savu ģimeni. «Man būs kompānija, varēšu papļāpāt ar Zani, bet Kerija varēs iet spēlēties ar Armanda meitiņu Luīzi,» prātoja Katrīna.

Grib uz KHL

Kādu laiku Saulietis spēlēja KHL, Minskas «Dinamo» sastāvā, un, kā atzīst hokejista sieva Katrīna, viņai tas paticis labāk. «Man, protams, bija vieglāk, kad viņš spēlēja Baltkrievijā. Tur man jau bija izveidojies savs draudzeņu loks. Ir vieglāk ar citām hokejistu sievām sapazīties, jo tur ir krievu valoda,» atminas Sauliete. Tomēr, domājot par vīra karjeras iespējām, viņa pilnībā atbalsta Kaspara došanos spēlēt uz Somiju. «Viņam šī ir lieliska iespēja sevi pierādīt. Tur viņš spēlē pirmajā maiņā un aktīvi piedalās visās spēlēs. Viņš vēl ir jauns spēlētājs, kuram ir nepieciešams uz ledus būt pēc iespējas vairāk. Man šķiet, ir pareizāk spēlēt hokeju šajā Somijas klubā, nevis sēdēt uz rezervistu soliņa kādā no prestižajiem KHL klubiem,» prātoja Saulieša sieva. Viņa ir pārliecināta, ka labie rezultāti un aktīvā spēlēšana Somijā Kasparam palīdzēs nākamajā sezonā noslēgt izdevīgu darba līgumu ar kādu no KHL klubiem. «Protams, Kaspars pretendē uz labu pozīciju un piedāvājumu spēlēt hokeju atkal KHL. Un es domāju, ka tādu viņam netrūks,» cer Katrīna.

Foto paraksti:

Foto/galva/salons/katrina

SALONS ATKLĀTS

Kaut arī īstā salona atvēršana ģimenes lokā notika jau 10. septembrī, Latvijas hokeja izlases spēlētāja Kaspara Saulieša sieva Katrīna pauda prieku, ka salona atklāšanas ballīte izdevusies godam.

Foto/galva/salons/arviramati

PALĪGU NETRŪKST

Atklāšanas ballītē aktīvi piedalījās arī Katrīnas meitiņa, kā arī vīramāte Gaļina, kura palīdzēja pieskatīt mazo balles dāmu Keriju.

Foto/galva/salons/masa

MĀSA VISU PIESKATĪS

Jau šobrīd salonā strādā arī Katrīnas Saulietes māsa Kristīne. Viņa arī būs atbildīgā par salonu brīžos, kad Katrīna dosies uz Somiju apciemot vīru.

Foto/galva/salons/meitina un aplīti naskojas

SALDUMMĪLES

Kamēr mamma bija aizņemta domās par viesu izklaidēšanu, mazā Kerija visai veikli našķojās ar tortes garnējumu. »VZ« pieķēra, ka arī pati Katrīna, nespējot sagaidīt tortes sagriešanu, rīkojās līdzīgi meitai...

Foto/galva/salons/candy

PIRMAIS KLIENTS

Salona atklāšanas ballīti apmeklēja arī dziedātāja Candy (Liene Bronuša) ar draugu Kārli Venckoviču. Pēc jautras papļāpāšanas dziedātājas draugs devās izmēģināt jaunatklātā solārija lampas un kļuva par šī salona pirmo klientu.

Foto/galva/salons/grafs

TĒVA DĒLS

Basketbola komandas «VEF Rīga» spēlētājs Raitis Grafs ballīti apmeklēja kopā ar sievu Martu un dēlu Henriju. Sākumā puika turējās līdzās tēvam, bet jau pēc pārdesmit minūtēm pazuda rotaļu istabas virzienā. Gluži kā tētis, mazais laiku izvēlējās kavēt, mētājot bumbiņas.

Foto/galva/salons/raiskums

DOMAS PAR KĀZĀM

Basketbolists Kaspars Raiskums pasākumu apmeklēja kopā ar savu līgavu Sanitu Ozoliņu un abu kopīgo meitiņu Karlīnu. Šovasar basketbolists bildināja savu seno draudzeni, un nu abi plāno kāzu datumu.

Foto/galva/salons/signe un agate

BASKETBOLISTU BLONDĪNES

Pēc šķiršanās no basketbolista Kristapa Valtera viņa sieva Signe ir kļuvusi par īstu «ballīšu zvēru». Apsveicinājusies ar jaunā salona īpašnieci, viņa visai ātri pievienojās visu basketbolistu mīlules Agates Kauliņas kompānijai.

Foto/galva/salons/arviru

VĪRS SAJŪSMĀ

Uz īsu brīdi esot Latvijā, solārija salonu apmeklēja Katrīnas vīrs Kaspars Saulietis. Vīrs bijis sajūsmā gan par sievas salonu, gan par to, kā mīļotā iekārtojusi abu kopīgo mājvietu. Jau šīs nedēļas beigās Katrīna kopā ar meitiņu dosies pie Kaspara uz Somiju.

Svarīgākais