Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Grāvera sieva palīdz Krēslam meklēt dīvānu

© F64

Grupas «Jumprava» līdera Aigara Grāvera sievas Aijas Strazdiņas profilā portālā «draugiem.lv» parādījies interesants sludinājums – tiek meklēts dīvāns, turklāt nevis sev, bet Grāvera kolēģim Aigaram Krēslam.

«Ja Tev (Rīgā) mētājas dīvāns vai gulta, kuru gribi atdot par nekādu vai mazu latiņu – lūdzu, atdod/pārdod to Aigaram Krēslam (meklē draugos),» – šāds sludinājums nesen parādījās «jumpravieša» Aigara Grāvera sievas Aijas Strazdiņas profilā portālā «draugiem.lv». «Vienkārši Krēslam vajag dīvānu! Nezinu, saplīsa vai kā...» to »VZ« smejoties komentēja Strazdiņa. Viņa bija informēta tikai par vienu izteikto piedāvājumu ziedot dīvānu «Jumpravas» bundziniekam. «Grūti jau iet, kuram tad mūsu laikos gribas šķirties no dīvāna, kaut arī lietota. Bet nekas, gan būs labi – beigās viņš varēs uzsākt mazlietotu dīvānu tirdzniecību,» smējās Aija.

»VZ« sazinoties ar pašu Krēslu, izrādījās, ka viņš jau ir ticis pie dīvāna. «Viss jau darīts, cilvēki ir izpalīdzīgi!» priecīgi paziņoja mūziķis. Viņam nav sava dzīvokļa, tie visu laiku tiekot īrēti, pārvākšanās notiekot teju vai ik pēc pusgada, bet šoreiz izvēlētajā miteklī dīvāna trūcis. Pirms pāris gadiem no uzņēmējdarbības aizgājušais Krēsla joprojām meklē savu vietu biznesā. «Skatos apkārt, bet pagaidām nekā nav. Pašlaik spēlēju kopā ar «Jumpravu», mēģinām aktivizēt darbību. Ar mūziku nenopelnīsi, baigās pārticības nav, taču dzīvot var,» pašreizējos dzīves apstākļus raksturoja Krēsla.