Plotņikova savstarpējos strīdus pārvērš šovā

© F64

Pašu labāko priekšnesumu dziedāšanas šovā pagājušajā nedēļā nodemonstrēja aktrise Veronika Plotņikova un dziedātājs Marts Kristiāns Kalniņš, kuri uz skatuves sarīkoja īstu ģimenes strīdu ar šampanieša glāzes satura liešanu uz galvas un spļaušanu sejā. Izrādās, šim šovam bijis gandrīz vai reāls pamats...

Izrādās, ka izcilais un žūrijas ar visaugstākajām atzīmēm novērtētais aktrises Veronikas Plotņikovas un dziedātāja Marta Kristiāna Kalniņa priekšnesums bijis kā rezultāts abu domstarpībām reālajā dzīvē pat tik augstos toņos, ka beigās vienmēr pozitīvais Marts Kristiāns šovā gluži vai ar baudu spļāvis savai partnerei. «Katram pārim šovā ir savs tēls. Domāju, mums noteikti nepiestāvētu tēlot mīlniekus, turklāt pēc pirmā raidījuma mums ļoti dabiski sanāca savā starpā pastrīdēties. Viens otram pārmetām pieļautās kļūdas, un tā arī radās ideja to visu parādīt uz skatuves,» par to, kā radās spēcīgais priekšnesums, »VZ« stāstīja Plotņikova.

Ja viņai kā aktrisei uz skatuves nācies iejusties dažādās lomās, tad dziedātājs Marts Kristiāns Kalniņš vienmēr ir bijis labā puiša tēlā, un viņa spēja uz skatuves būt tik brutālam pret savu skatuves partneri daudziem bija pārsteigums. «Marts šoreiz bija baigais malacis. Es pat nespēju noticēt, cik ļoti viņš spēja iejusties šajā lomā. Īstenībā visas emocijas uz skatuves mums abiem bija pa īsto,» apgalvoja Plotņikova. Strādājot pie priekšnesuma, grūtākais bijis pierunāt Kalniņu iespļaut savai partnerei sejā šampanieti. Šī epizode abu starpā tik ilgi mēģināta, ka beigās Plotņikovai jau licies, ka Kalniņš izbauda šo spļāvienu... «Es nedomāju, ka viņš ir zaudējis savu labā puiša tēlu. Tieši otrādi – viņš parādīja, ka spēj būt ļoti ekspresīvs un tajā pašā laikā pēc visa tik pozitīvi uzsmaidīt!» priecājās Plotņikova.

Svarīgākais