"Dinamiešiem" skrējiena vietā – fotosesija lietū

© F64

Mežaparkā 12. septembrī notiks labdarības skrējiens "Nike Riga Run", un, gatavojoties šim notikumam, ik otrdienu un ceturtdienu Mežaparkā kvalificētu treneru uzraudzībā notiek treniņi.

Vienā no tādiem grasījās piedalīties arī Rīgas "Dinamo" spēlētāji Lauris Dārziņš, Kristaps Sotnieks un Gints Meija, bet diena izrādījās izvēlēta izcili neveiksmīga...

Saulainajā nedēļā 19. augusts iegadījās vienīgā diena, kad lietus kā ar spaiņiem gāza no rīta līdz pat vakaram, iepriecinot sēņotājus, bet apbēdinot "Nike Riga Run" organizētājus. Tomēr pat šādā laikā uz treniņu ieradās ap desmit cilvēku, tostarp arī hokejisti. Gatavību skriet paskarbajos laika apstākļos gan izrādīja tikai Gints Meija, kamēr Lauris Dārziņš un Kristaps Sotnieks pret to izturējās rezervēti. Dārziņš atzina, ka skriešana viņam pēdējā laikā vispār nepadodas, un izteica versiju, ka uz pasākumu atsūtīti komandas labākie un sliktākie skrējēji. Sēdēdami sarkanajā teltī, hokejisti noplēsa pa izmirkušam jokam. "Iespers vēl zibens," noburkšķēja Sotnieks. Uz to tūlīt reaģēja "Dinamo" trenera asistents Artis Ābols, sakot, ka Sotniekam jau nav govs ķēde ap kaklu, atsaucot atmiņā neseno gadījumu, kad zibens trāpīja kāda vīrieša zelta ķēdē. Kompromisa variantā hokejisti tomēr nedaudz paskrēja – līdz reklāmstendam, lai lietū nofotografētos.

Svarīgākais