Vai krievu šovmeņi pieslēpj darījumus?

© Vakara Ziņas

Nelielais krievu šovbiznesa pārstāvju darījumu skaits Jūrmalas nekustamo īpašumu frontē pārsteidz, jo, kā zināms, pirms un pēc "Jaunā viļņa" daudzi ar lepnumu steidz ziņot, ka kūrortpilsētā jau iegādājušies vai tūlīt to darīs greznus mitekļus. Iespējams, ka šādi darījumi tiek noformēti uz trešo personu vārdiem vai juridiskām "sejām".

Pērn krievu dzeltenās preses žurnālistos lielu sašutumu bija izraisījis skandalozās Krievijas TV dīvas Ksenijas Sobčakas jaunais pirkums – dzīvoklis Jūrmalā. Sobčaka nekautrējās izrādīt savu dārgumu – dzīvokli Lielupē, namu kompleksā "Aristo". Pēc vienas informācijas, dzīvoklis iegādāts par 3000 eiro kvadrātmetrā, pēc citas – par 2300 eiro, turklāt Ksjušai tikušas lielas atlaides. Šajā dzīvoklī ir piecas istabas, milzīga garderobe, kā arī balkons ar skatu uz jūru. Lai gan interneta portālos parādījās pat fotogrāfijas, kurās Sobčaka lepni izrāda savu dzīvokli, Valsts vienotās datorizētās zemesgrāmatas datos Sobčaka kā mitekļa Jūrmalā īpašniece neuzrādās.

Savukārt februārī, kad ar atvadu koncertu Latvijā viesojās Alla Pugačova, »VZ« jau vēstīja, ka arī krievu estrādes zvaigzne šeit noskatījusi īpašumu, – iespējams, tieši to villu, kas atrodas blakus bēdīgi slavenā eksbaņķiera Valērija Kargina "Villai Adlera" Bulduros. Cirkulēja pat pirkuma summa – ceturtdaļmiljons dolāru. Arī par šo darījumu oficiālu ziņu nav.

Svarīgākais