Baumo par deputāta Ģīļa šķiršanos

© no Tautas partijas mājas lapas

Jau pirms Līgo svētkiem politiskajās aprindās sāka cirkulēt baumas par Saeimas deputāta mandātu atjaunojušā Valda Ģīļa iespējamo laulības šķiršanu. Vēl vairāk – baumoja, ka laulības šķiršanu tiesā iesniegusi arī Tautas partijas ģenerālsekretāre Ramona Pitena, kas savstarpēji tiek saistīts.

Visai jocīgi – lai gan baumas nonākušas jau līdz žurnālistu ausīm, neviens nezina pateikt to pirmavotu, un visticamāk iespējamā deputāta, SIA «Lāzerplastikas klīnika» līdzīpašnieka Valda Ģīļa laulības šķiršana šoreiz tiešām ir tikai bauma. »VZ« interesējās Jūrmalas tiesā, kur pēc piekritības būtu jānonāk Ģīļa iesniegumam par laulības šķiršanu, taču tur šāds dokuments nav saņemts, un arī pats deputāts to kategoriski noliedz. «Tas ir vienkārši smieklīgi! Kārtējo reizi šādas lietas izdzirdu no žurnālistiem. Varat uzrakstīt, ka jūs esat pirmavots, no kā es to uzzinu. Tā jau daudzas lietas notiek, ka jaunumus par sevi uzzina no avīzēm. Es nezināju, ka šķiros, vēl jo vairāk, ka precos ar Ramonu. Uz šo brīdi es neplānoju šķirties,» sacīja Ģīlis, izsakot cerību, ka viņš netiek izjokots. Uz jautājumu, kas attiecas uz Ramonu Pitenu, deputāts atbildēja: «Protams, man ir attiecības ar Ramonu. Viņa man oficiāli palīdz. Kādas man vēl lai būtu attiecības? Jūs domājat – kaut kādas romantiskas? Arī tas man ir tāds pats jaunums kā šķiršanās. Būtu vienkārši pārlaimīgs, ja uzzinātu, kurš to ir izdomājis!»

Pirmā dzirdēšana par Ģīļa iespējamo šķiršanos bija arī Tautas partijas preses sekretāram Arno Pjatkinam. «Iespējams, kāds kaut ko pa jokam izmetis, kāds cits to padzirdējis un tā tās runas aizgājušas,» pauda Pjatkins.

Valdis Ģīlis ir precējies ar Ingu Ģīli, un abu ģimenē aug divas meitas. Precējusies ir arī Ramona Pitena. Viņas un Jāņa Pitena ģimenē aug dēls un meita.

Svarīgākais