Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Šons pamet darbu jaunajā klubā

© Vakara Ziņas

Lai gan jaunais klubs «Crystal» savas durvis apmeklētājiem vēra tikai nesen, ar lielu pompu kā mākslinieciskais direktors pieteiktais Šons Ani tajā vairs nestrādā. Iemesls – viņš sajuties nenovērtēts.

«Man ir žēl noskatīties, kā grimst klubs, kuram ir tik liels potenciāls,» sarunā ar »VZ« nopūšas «Crystal Club» bijušais mākslinieciskais direktors Šons Ani. «Kad es pirmo reizi ieraudzīju klubu, nodomāju: «Jums, veči, ir tik daudz iespēju!» Bet viņi tās neizmanto! Un es nevaru cīnīties ar cilvēkiem, kas negrib mainīties.»

Šons mākslinieciskā direktora amatā nostrādājis tikai mēnesi, mēģinot padarīt to par draudzīgu izklaides vietu ne tikai krievu valodā runājošajai publikai, kā tas bijis līdz šim. Kaut arī kluba īpašnieki varētu un it kā vēlas izveidot «Crystal» par pieprasītu izklaides vietu, kas nopietni konkurētu ar šobrīd pieprasītākajiem klubiem, tie atsakās mainīt kluba imidžu un izvēlas pieturēties pie nelielai auditorijai pievilcīgas un mazāk ienesīgas atmosfēras. «Klubs darbojas labi, bet ir vajadzīgi klienti, jo tie ir kluba dvēsele. Ja nav klientu, kas izmanto bāru, klubs ir bezjēdzīgs,» uzskata Šons, tomēr saimnieki tik uzcītīgi pretojušies jebkādām pārmaiņām, ka mākslinieciskais direktors savu amatu pametis. «Es vēlējos izveidot «Crystal» par internacionālu zīmolu, kur var nākt visi. Saimniekiem šī ideja patīk, bet neko mainīt viņi nevēlas,» tā Šons.