Izlases hokejistu sievas – skaistumkaralienes

© Gints Ivuškāns/F64

Kamēr hokejisti savos klubos un izlasē cīnās par panākumiem, ne vienam vien otras puses jau tikušas pie vērā ņemamiem tituliem. Saprotams – ne jau hokejā. Uzbrucēju Jura Štāla un Kaspara Saulieša sievas savulaik plūkušas laurus augstākās raudzes skaistumkonkursos.

Aizvadītajās pārbaudes spēlēs sevi labi pierādījušais Juris Štāls pagājušo sezonu aizvadīja IHL («International Hockey League») kluba Kvadsitijas «Mallards». «Visas atmiņas patīkamas. Šī jau nebija pirmā reize, kad spēlēju Ziemeļamerikā (iepriekš – AHL līgā «Charlotte» «Checkers»). Pēc pārtraukuma Eiropas klubos atkal tur atgriezos un esmu apmierināts. Tas bija patīkami pavadīts laiks. Sadzīviski viss bija lieliski. Šajā līgā visiem spēlētājiem tika nodrošināta dzīvesvieta. Par to nebija jāuztraucas. Tur bija vesels dzīvokļu komplekss,» »VZ« atklāja Štāls.

Kopā ar hokejistu Amerikā mitinājusies arī sieva, «Mis Latvija 2001» Baiba Švarca, tagad – Štāla. Kā Latvijas pārstāve Baiba startējusi arī konkursā «Miss World», kur tituli gan netika izcīnīti. Jāatgādina, ka tas bija skandalozs konkurss, kuram boikotu pieteica daudzu valstu pārstāves, jo tā norises vieta sākotnēji bija plānota Nigērijā, kur pašā konkursa priekšvakarā notika musulmaņu nemieri. Konkurss tika pārcelts uz Londonu, lai gan Baiba, pretēji vairākām citām dalībniecēm, bija gatava doties arī uz Nigēriju. Vēlāk viņa piedalījusies arī tādos konkursos kā «Miss Tourism», taču līdz ar laulībām skaistumkonkursiem acīmredzot pielikts punkts.

Lai arī līdz «Miss World» konkursam nenokļuvusi, tomēr vērā ņemami panākumi ir arī Kaspara Saulieša sievai Katrīnei (agrāk Ozoliņai). Viņa savā kontā var ieskaitīt uzvaru konkursā «Mis Rīga 2003» un dalību vairākos nozīmīgos starptautiskos skaistumkonkursos. Ar hokejistu Saulieti viņa apprecējās 2008. gada vasarā, neilgi pēc tam, kad izjuka viņas draudzība ar basketbolistu Kristapu Janičenoku.

Svarīgākais