Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Dombrovskai paredz drošu uzvaru šovā "Dejo ar zvaigzni"

© Lauris Vīksne F64

Lai arī līdz «Dejo ar zvaigzni 3» finālam atlikusi gandrīz nedēļa, šova aizkulisēs uzvarētāja vārds jau ir izskanējis – aiz stilistes Danas Dombrovskas un viņas deju partnera Aleksandra Aļošina muguras stāv tieši tik daudz cilvēku, lai veiksme šoreiz uzsmaidītu tieši viņiem.

Mironova saulītē izbīdīta

To, ka visas šova mākslinieciskā vadītāja Valērija Mironova simpātijas pieder tieši trauslajai un jūtīgajai stilistei Danai Dombrovskai, par «Dejo ar zvaigzni» krusttēvu nodēvētais dejotāju žūrētājs publiski atklāja jau pirmajā šova raidījumā. «Ar šo pāri es sastopos katru dienu, tādēļ man ir ļoti grūti novērtēt Danu objektīvi,» pēc veikala «Moodroom» īpašnieces un viņas deju partnera pirmās nodejotās dejas atklāti paziņoja Mironovs. Jau nākamajā mirklī pie žūrētāju galda sēdošais šova «krusttēvs» izplūda sāļās asarās, televīzijas skatītājiem atklājot sirdi plosošu stāstu: «Ceru, ka nesākšu raudāt, jo līdz šim man dzīvē nekad nav bijis tāds gadījums, kad deju zālē atrodas cilvēks, kurš ir ar kaut kādu dzirdes problēmu. Un te kādā rītā notiek kas tāds, kam nezinu, vai vispār var būt gatavs. Jūs zināt, Dana principā ir atkarīga no baterijām – no divām mazām baterijām, kas kādā rītā pēkšņi izdzisa. Kamēr Dana visu rītu nostrādāja pa kurlo, es ģērbtuvēs kārtīgi izbimbojos,» ar kabatlakatiņu slaukot acis, atklāja Mironovs. «Tas, kas mani paņēma, ir šo cilvēku dvēseles, kas ir tik ļoti pozitīvas un reizē jau tik grūtas dienas izcietušas,» televīzijas skatītāju iežēlošanas manifestu ar asarainu punktu noslēdza šova «krusttēvs».

7000 eiro jau sadalīti?

Diez vai kādam būs iebildumi pret Dombrovsku un viņas partneri – stiliste ir augusi profesionālā ziņā, turklāt no sniegto emociju viedokļa viņai vispār grūti piemeklēt līdziniekus, tomēr tik atklāta lobēšana... Šā iemesla dēļ neviens nebrīnījās, ka tieši Dombrovska «otrās iespējas» raidījumā tika atpakaļ šovā, pat vēl vairāk – lielākā daļa to prognozēja jau vismaz nedēļu pirms minētā raidījuma. Taču jāatgādina, ka deju šova dalībnieki cīnās par naudas balvu, kas nav maza, – 7000 eiro.

Dombrovskas pāris saņēmis atzinības pilnus vārdus arī no pārējiem «Dejo ar zvaigzni» žūrijas komisijas locekļiem. «Dejā jūs ielikāt pilnīgi visu – tā bija viegla, atraktīva, jautra, emocionāla, teatrāla, nu vienkārši lieliska!» aizgrābti paziņoja sporta deju trenere un tiesnese Anita Šmite. Šādi komplimenti atkārtojās no raidījuma raidījumā. Ja kaut kas arī neizdevās, Dombrovskai atlika tikai klusi nočukstēt: «Es vienkārši nedzirdēju...», un visu sirdis kā uz burvja mājienu atmaiga. «Šajā šovā nekas nenotiek tāpat vien – viss tajā tiek iepriekš rūpīgi plānots,» jau vairākkārt ir atklāti paziņojis Mironovs, slepenībā nepaturot arī faktu – jā, viņš vēloties īpaši palīdzēt tieši Danai!

Žēlo dzirdes un Kiviča dēļ

Pirms iemirdzēšanās šovā «Dejo ar zvaigzni 3» «vintage» stila apģērbu un aksesuāru veikala «Moodroom» īpašniece Dombrovska daudzu atmiņā palikusi kā harismātiskā grupas «Z-Scars» līdera Andra Kiviča klusā un kautrīgā draudzene. Meitene ar dzirdes traucējumiem, kas tika pamesta ar toreiz nepilnu gadu veco dēliņu Kristoferu Paulu uz rokām. Divus mēnešus pēc Dombrovskas un Kiviča šķiršanās mūziķis jau bija bildinājis savu nākamo simpātiju – modeli Elīnu Straumi, no kuras šobrīd, tāpat kā no savas «mīlestības pirms Danas Dombrovskas» – bijušās basketbolistes Ilzes Ieviņas, ir šķīries.

Noraugoties uz to visu no malas, Dombrovska neliekas ne īpaši veiksmīga, ne diez ko laimīga vai pašpārliecināta – tad jau drīzāk mazliet nesaprasta, gana daudz cietusi un raudājusi. Un šādi sērdienīšu tēli latviešu publikai patīk! Ar Danu sevi identificēt spēj gan vientuļās māmiņas, gan «kivičveidīgo» vīriešu nīdējas. Savās kustībās mazliet ēteriskajai stilistei vien atliek visiem atgādināt par ērkšķiem kaisīto ceļu līdz nokļūšanai pie dejojošo zvaigžņu debesīm, lai šova skatītāji savu balsi izvēlētos atdot tieši par viņu. Starp citu, arī vīrieši – nu vismaz tie, kas jauši vai nejauši ir pamielojuši savas acis ar žurnāla «Klubs» jaunākajā numurā apskatāmajiem Danas kailfoto...