Otrdiena, 7.maijs

redeem Henriete, Henrijs, Jete

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Emi dzimšanas dienu nosvin uz bāra letes

© Gatis Gierts F64

Pie itin «biezi» klātiem galdiem, uz kuriem šampanieša apjoms tika mērīts nevis glāzēs, bet pudelēs, pagājušajā piektdienā klubā «Amber Night» savu 24 gadu dzimšanas dienu atzīmēja dziedātāja Emi.

Lai gan aicināto viesu vidū prominenču netrūka, diez ko daudz tā sauktā sabiedrības krējuma pārstāvju ballītē nemanīja. Taču to atsvēra pašas Emi (Sarmīte Jērāne) atraktivitāte: viņa nevilcinoties bija gatava fotogrāfiem pozēt tik pavedinošās pozās uz bāra letes, ka brīžiem radās aizdomas – ja viņai palūgtu nomest vēl kādu apģērba gabalu, Emi to arī darītu... Patiesībā tas arī nepārsteidza – pirms kādas nedēļas dziedātāja mikroblogā «Twitter» ielaidās asā diskusijā ar pašu vārdu pavēlnieci Lindu Leen, turklāt šajā kaujā pat nepaliekot zaudētāja. Acīmredzot arī tas tika darīts tikai ar vienu mērķi – kļūt iespējami atpazīstamākai. Tas, protams, ne par Lindu...

Fotogrāfiem Emi jubilejas ballīte (taisnības labad gan jāpiebilst, ka viņas īstais dzimšanas dienas datums ir 3. februāris) noteikti patika. Neatbildēts palika vien jautājums, vai dziedātāja savā erotikas mākslā būtu gājusi arī tālāk, ja vien kāds to palūgtu...

Pikanto tērpu dziedātājai esot radījusi dizainere Indra Miklāva. Kā »VZ« stāstīja pati Emi, viņa uzticas tikai šai dizainerei, jo viņa spēj radīt pašus drosmīgākos tērpus Latvijā.

Notiekošajā mierīgi noraudzījās dziedātājas draugs, Nigērijā dzimušais Šons (pilnā vārdā Šons Ani). Viņam šajā ballītē bija uzticēta pasākuma vadītāja, kā arī sanākušo viesu izklaidētāja loma.